[弱者先分一二號] F1 2022 英國站 賽後討論區 4

858 回覆
0 Like 5 Dislike
所以紅軍罪人係紅軍本人
辛斯只係展示unfiltered心雄嘅一面比大家睇啫
一個巴掌拍不響,唔係意粉咁模棱兩可兩個車手就唔使自己TR隔空拗啦

Sai 個 twitter 成堆人屌鳩佢
究竟啲人係捧車定捧人
Benz 都做過幾次
垃利有功課都唔抄
我份人貪心d,想佢揸L平贏車
要怪就怪意粉佬做咩唔做double stack
算吧啦
把口生係人地度...
WDC都叫有分入袋唔駛畀紅牛拋甩先
支持
最後一個最好笑
係咪睇咗21年平行世界嘅法拉利?
忽然諗起西班牙同意大利人相似得來又格格不合
大頭好似好多拉利迷唔鍾意 當年又不歡而散
隔離老電又係西班牙人同意大利人天生不合咁 特別螺絲火星人 15年之後啲 fanbase 未停過火
再諗深一層 其實大師先勁
叻紅 辛斯紅 辛斯求P1心切 有機會攬炒
叻紅 辛斯白 可能叻 主席 Ham秒過辛斯 P1唔穩
叻白 辛斯紅 就好似而家咁 輕鬆 叻守死主席 Ham
Master blan
總之我覺得大屍本身係唔係都係想 split strategy
睇下兩個車手邊個賭贏邊個賭輸 結論就係對自己架車冇信心

只不過完咗賽 就噏埋啲戇撚鳩理論塞住你哋把口 反正係唔係都俾人屌戰術大屍
拉利1 2返到個前提係carloss有能力頂住後面部車

所以其實double stack又好 唔double又好
都好大機會1 4
只係睇下個1 係叻定carloss姐
第一次贏車比人咁鬧法
SAI會gur咩?以後想唔內訌都幾難
叻紅 辛斯白嘅話
叻SC restart直接放星啦,仲點會p1唔穩
一直垃利冇變過,以前馬沙冰人呢兩個冇太大所謂本身兩個拍時都冇乜野,之後俾大頭vettel做一號都冇事,都識做。叻一黎就想做一號,垃利一開始就壓佢唔住,屌佢唔聽TO,但一第一返黎就you are forgiven。今場sainz又係一開始話sainz,但到第一返黎就當冇回事 ,完全係你第一到你就大晒咁
聽聞好似LANDO係賽後定唔知關羽炒完車之後叫佢做"zoo" guan yu又比啲網民係咁小
如果咸都pit 嘅話Sai 會擋住佢,跟住就食5秒
叻換胎嘅話咸九成唔會換胎
叻唔換咸就一定9衝入來換
支那人都唔 care 都唔知班鬼佬點解要 care
咁逼人出街好睇定留返一個車位好睇?早期max咪下下逼人出街唔留space係咁比人屌
you guys sure that's the right tyres?

南歐大戰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞