[再見Ayton] Phoenix Suns 鳳凰城太陽球迷討論區 (27) 重新上路 Off-season討論

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
都唔係,可以拖到一月嘅
KD肯唔肯等到你一月先
同埋Nets都唔一定肯等,腸既offer Nets都唔啱心水
KD個勢係非腸不去咁
加埋網想要個價無人會出啦
龍都唔會出Barnes
而家換到kd,fa 都冇乜人。如果一月先換到,今年都係收皮
如果溜馬出啲閪offer sign&trade 要唔要好
要左又驚nets唔想要
換得KD預左係CP Book KD三個加一炸底薪
係,但好嘢都簽哂。而家中鋒係咪得返猴活
估唔到Booker 同Monty 吸引力大到咁
依樣反而唔驚
你到時仲有buyout market執人
橫掂regular就唔多重要
對我嚟講,換杜>>match offer
要攞去sign and trade真係不了
真係未得嘅
格硬留佢繼續打
等遲啲再試下好過

書哥
原本幾想要thomas bryant
中鋒仲有cousins, 不過話要正選
同埋表同cp3
suns續book個statement
仲係大大個sarver
睇來推走佢都無望
睇咗iffy個statement, 話想為屋企人保障所以簽歐
咁OK

想知大家點睇pat bev同bledose buyout, 之後
宜家nets唔想要ayton
咁姐係預左要用Ayton同其他隊換野俾Nets
宜家溜馬等9號Malcolm單deal complete就可以直接出max offer sheet
一出左offer sheet只能match
match左基本上同KD講bye bye
所以要係9號前同溜馬傾sign&trade,但溜馬知我地想
KD,可能會出啲垃圾offer壓價
Game7之後DA同Monty仲未contact過,我覺得DA好難番番黎,我覺得好可能會局住trade

唉屌你老母溜馬出黎做炸兩,之前睇news又話溜馬老闆話好憎offer sheet 覺得係玩鳩母隊,所以唔會出offer sheet,寧願sign&trade宜家又放風出offer sheet

最理想溜馬出Turner+Duarte+2023 Cavs pick+2023 Celtics pick,就算nets唔啱,我地自用都勉強ok
呢個唔洗諗,睇嚟陰部可以坐正做正選
Cousins自己講過死都唔會同CP同隊

唯有望我地係溜身上搶越多first round越好
不過全地球都知我地想要kd
主動權俾咗溜

Iffy係歐洲幾出名,有offer走唔怪佢uje喇

Pat bev支持trade番黎,等佢出晒statement咩同cp已經和好同道歉個啲,之後再一鳩野waive撚左佢/trade佢
講真Bled肯黎,我ok
真係trade到KD, 要組底薪隊
其實唔介意cousins, pat bev, bledose
bledose囉來遞水就OK
希望JJ係同溜馬deal好左佢地點都唔會出offer sheet,會sign&trade,目的係用溜馬出offer sheet既風,同Nets講數:溜馬一出offer sheet,我地MATCH左,就唔會trade KD,迫Nets快啲accept我地個offer
Cousins黑氣石黎,去湧猢都champ唔到
Pat Bev不了廢柴一個,Bled係唯一有啲興趣,起碼佢有rim pressure同防守
希望KD做好人事
問ben下閪點樣整張心理病假紙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞