[再見Ayton] Phoenix Suns 鳳凰城太陽球迷討論區 (27) 重新上路 Off-season討論

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
諗多咗,保西四應該都無咩問題
依隊野上年都贏六十幾場
黑毛好大機會一個禮拜內trade走

依條友發生咩事嚟
我估已經同佢講咗無論如何都會trade走佢
其實一直唔明 佢前兩年仲正正常常
都唔佢做乜鳩
Cam J上正選好合理姐
cam正選最大問題係後備會無人入到波
saric Payne唔多靠得住
如果cam j續約,拎住最少15M打後備好浪費
Saric can unlock everyone
Rotation可以執下Book同多啲bench一隊
或者橋同DA一齊帶bench,橫掂佢地兩個都要練下
反而頓波要分開下
逼大麻頓自由發揮下
橫掂佢無波個陣係打得幾好
波狗就配多啲比陰部
DA其實要操fit啲,佢成日好易攰咁,可以試下錯開佢同廢老既時間,廢老抖就DA出,DA抖就廢老抖
比陰部應該third centre,後備C應該係Saric,打番前季個個form, Saric無論夾廢老定payne都唔錯
We valued the Suns at $1.8 billion last year, but as Robert Sarver looks to sell the team, they're now likely to fetch at least $2.5 billion
佢係專注力問題,特別係season,通常開場會重點用佢,之後當進攻分番比其他人果陣,佢就經常開始迷失,睇下Monty點處理球權,一定要減cp3,加ayton球權,依賴cp3最後就好似打小牛咁,希望ayton交到貨,Saric希望季前比佢出多d時間,盡快習慣番NBA強度
唉DA個media day
唔驚啦,monty都話大麻頓進步咗好多
Marc Spears話自1999年返工起見過最dour最sad media day
Windhorst都話毫無生氣
我諗我地都係收皮算
等埋一月先
咁有賤種sarver單野都正常既
佢加crowder
但DA成個訪問…
得橋個個叫有mood

依張相已經說明一切
Hasn’t talk to Monty
如果同Monty都可以炒大獲,咁你個人都唔會無問題
DA真係唔想再講,真係唔開心既最快15/1可以走
睇埋段片
應該都無了
Trade仲好
明顯DA有異心,打落仲煩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞