[再見Ayton] Phoenix Suns 鳳凰城太陽球迷討論區 (27) 重新上路 Off-season討論

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
Mikal 4picks Jae
我估出得mikal唔會出晒啲picks
如果JJ肯又出人又出picks,一早done deal喇
宜家係似睇下邊個肯讓步
睇Nets想要人定要picks
同到雀瘤一齊傾又ok
如果照gambo同flex講
可能可以執多個toppin/bojan依啲返嚟
姐係Mikal Cam+所有Picks
換KD+Toppin+Bojan
咁樣差唔多要俾成100M稅
一定無咁多
flex話網都想要啲expiring contract
腸都多依啲送埋走
呢個無咩啦
Brown先得個兩年約
Nets counter佢要埋smart都合理
但個問題係joe tsai似想重建, 想有自己星, 佢點換都換唔到個championship contender出來
我地mikal cam 加 4,5 picks絕對吸引過塞
除非真係brown加 4picks
塞唔似會咁賭, 網/正常人都會覺得phx pick值錢過塞pick好多, 塞可以一兩年就重建完成
Nets點重建都無pick
塞肯出JB,其實已經玩完,只有barnes可以outbid依個offer
塞肯加埋smart 90% done deal
Stevens有野心好多,塞同腸一樣,輸final, 塞已經換左Malcolm,有機換埋KD,擺明取態係fuck continuity
相反JJ上年原封不動,embrace continuity

我覺得Mikal+Cam+4 picks點都唔夠有JB既package嚟
所以都係原陣開季,下年應該唔睇了
JB得兩年太蝕啦
整個唔上唔落陣
兩年後JB unrestricted free agent想走佬
已經好哂
想盡辦法4 team trade食哂我地加nyk pick仲好
KI JB Ben依個core唔太差,依個陣下年做到contender
Nets如果有JB依個offer唔要,真係超級傻仔imo
佢地想衝冠,佢地要人多過想要picks
JB張約唔大問題喇,Tsai大把錢
DA無sign and trade都預左機會大減㗎喇

26/9係unofficial既deadline,因為training camp start
希望Celtics快少少,唔想再有假希望

會唔會又係好難買
幾靚
嗚 好想要啊
波叔著依隻色有D怪
Cam同黑毛呢兩日既status 好似暗示要trade走
Cam johnson定cam payne
黑毛就應該肯定走,佢係有佢嘅市價值,但係喺我哋隊好似變咗一個正選小弱點
始終太矮
大麻頓成日守到出去嘅話
四號位高啲搶到籃板有用啲
簽咗Washington
上個賽季因為jalen smith 先留意溜馬
見佢啲catch and shoot 幾準
竟然!

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞