[再見Ayton] Phoenix Suns 鳳凰城太陽球迷討論區 (27) 重新上路 Off-season討論

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
睇左成場
正選無乜問題,尤其大橋見到佢多左拎波
但後備真係
防守真係廢到一個點
landale打成點?
感覺今年內線再弱左
唔掂無左McGee內線真係差左,太好用
thx
The idea of Jeff Bezos ‘scared’ me away from trying to buy the Phoenix Suns, says Shaquille O’Neal.
打法完全冇變
今日bench爭氣,班starter
今日最勁竟然是shamet
估你唔到
Lee今場都唔差,個華盛頓真係尻到,Q4中出黎,球球自己黎炒曬
又僥倖多場
AD無出唔計
當年mda衰左之後果年都有調整下
Monty今年再係咁真係季中要諗諗換人
黑毛+shamet再是但添啲換廢鳩好唔好
不過James Jones一定唔肯
岩岩先續約,無咩可能,太信自己個體系係麻煩,常規賽無問題,但到po可以針對到太陽既位太多
單係仲相信payne shamet saric呢班友已經夠嘔血
體系只係大方向 都要微調啦
Kerr Pop都體系波 都一樣會變
勇唔會換喇
依個好出名啦
第一次睇
美國隊真係好易recruit
KD
Hawks are interested in acquiring Jae Crowder
Hunter/AJ Griffin
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞