[再見Ayton] Phoenix Suns 鳳凰城太陽球迷討論區 (27) 重新上路 Off-season討論

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
JJ開聲,網隊根本冇心換,由頭到尾都係想keep
如果Magic肯放佢就好
我腸有龍醫即刻醫返佢最好狀態
根本第一時間換唔到就冇可能
唔明點解9月仲FF KD 實際D好過
有咩用

suspend一年同罰10M
https://twitter.com/shamscharania/status/1569720099518513153?s=46&t=0zStcah5f0gaLQj2Y2uYHw

銀狗我屌你老母臭閪,咁撚樣都係停一年
soft ass pussy
基本上咩事都無
https://twitter.com/protectedpick/status/1569727043759390720?s=46&t=FC6xl_u03PngDls01zPi_Q
睇完成個thread咁都可以無事真係cls
銀狗笠水狗

睇咗
想幫佢平反佢針對女人
佢絕對係長期搞男人多
講左5次N word都可以無事,真係cls
對比Edwards家下可能仲要停少少賽
睇完fiba
德國朗度真心勁
好想要佢
睇來踢得走
LBJ出聲
竟然CP3都出埋聲
NBA spokesman又澄清講多次唔會double standard
銀狗講到咁嚴重
好心就直接趕佢走啦
銀狗含撚喇,唔撚想打官司就亂鳩咁罰
射個波俾班sponsor同球員
銀狗快撚啲死
teams boycott all suns game啦

之後我地82-0
下年銀狗送冠俾我地,先會考慮俾佢做番人,唔係一世銀狗死全家
整個冠嚟撚下
證明sarver係幾垃圾
一無佢就即刻冠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞