[再見Ayton] Phoenix Suns 鳳凰城太陽球迷討論區 (27) 重新上路 Off-season討論

1001 回覆
3 Like 2 Dislike

2021-2022 NBA Season Roster (updated @ 11/02/2022)
22 Deandre Ayton C
25 Mikal Bridges SF
3 Chris Paul PG
99 Jae Crowder SF/PF
1 Devin Booker SG
23 Cameron Johnson PF
15 Cameron Payne PG
20 Dario Šarić C
00 JaVale McGee C
2 Elfrid Payton PG
14 Landry Shamet PG/SG
12 Ish Wainright PF/C
18 Biyombo C
13 Torrey Craig F
4 Aaron Holiday G
19 Gabriel Lundberg (TW) G
希望聽日起身已經換到
美國放假,唔知佢地開唔開工
希望快D搞掂
應該會繼續傾嘅
七月四號美國獨立日添啦
依啲時候應該照開工
又唔係個個月都咁忙
得幾日時間衝 佢地好難會放假
btw你地有冇睇Hustle
有睇,幾好睇
快少少喇班老野GM,我地仲要簽個底
等安爺爺起身仲要晨運完先開工
Deandre Ayton (R), Serge Ibaka, Paul Millsap, Montrezl Harrell, LaMarcus Aldridge, Blake Griffin, Tristan Thompson, Dwight Howard, Markieff Morris, Thomas Bryant, Gorgui Dieng, Bismack Biyombo, Hassan Whiteside, Juancho Herangomez, Eric Paschall, Kessler Edwards (R), DeMarcus Cousins
安爺爺琴晚講完米糟可以換,之後就走去訓教
死老坑慣咗早訓
TT,比陰部,thomas bryant
三個就夠晒數
TT唔洗諗 Klutch既人
死沾狗真係冚家鏟
JJ都係沾狗嘅人
希望可以簽返法躝坦克
佢都係呢三年過山車成員
依家比gambo同flex搞到留唔到橋會覺得失望
點算好
如果聽日都搞唔掂嘅話,相信交易就會告吹
我打定輸數了,除非爵嗰邊都出野俾網
即係最初嘅2picks去網,bojan去陽換ayton加shamet
做乜打定輸數
依家全部都係利好消息
依啲一定要時間㗎喎
kd個陣自由身都四號先有決定
個trade係今時今日仲要咁大型
如果米嘈頓杜閪全部有份嘅話
分分鐘係NBA歷史最大型嘅trade
一定要時間去傾
呢個太陽傳統嚟
愈似真嘅愈失敗
當年嘅表弟同irving都吹到登鵰咁

係咪去網
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞