[再見Ayton] Phoenix Suns 鳳凰城太陽球迷討論區 (27) 重新上路 Off-season討論

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
都無咁快trade得
唉又黑毛又DA
無mood睇波
等到mid season
排5,6
Playoff二輪
差唔多啦
如果DA hea打,寧願雪佢好過
等一月KD
波叔
Ramona Shelburne: "My understanding, from talking to people close to Deandre [Ayton], is that he thinks this was Robert Sarver's decision [to not give Ayton the max contract].

咁唔驚了
已經幫頓哥報咗仇
原來熱火同我腸已經傾過
用黑毛換三分專家+受保護首輪
我腸果斷拒絕左
梗係reject, robinson份約爛到仆街
係可以博打得起佢
不過最大問題係唔值得用黑毛博
你話shamet我就ok喇
打得起都唔值呢個價
用黑毛換公牛隻Patrick Williams有冇得諗
無,應該最多換到coby+ green
依兩隻都有用
希望換到
有冇機用黑毛同騎換LeVert
頂龍換到osman依啲級數
換到就好
coby似可以激到埋payne
Josh okogie已傷hamstring
依啲是但
攞嚟當吸傷
同埋依家傷咪叫係最好
大腸神醫唔驚
coby+payne 防守會比人打爆+冇人掂到波
擺後備用可以嘅
橫掂本身後備堆友都唔洗掂好多波
全部都射手嚟接應
呢度有幾個係咁 係咁針住DA
我成年前已經講 唔早extend 一定會心理唔健康
依家講緊仲要係match人地 佢少左一舊大錢
試下將心比心你係球員會點諗
仲要PO佢交到哂貨
真係當D球員係貨物咁舞 真係再冇心機係呢度傾呢個問題
佢場下場上兩個人,潔癖改唔到,唔會有咩大差別
咪睇下黎緊表現點囉,講咩心理姐,自已咩市場今轉清楚曬laseason幾hea唔講,成個心態老憑頂薪,G7拒絕上場,大細路咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞