[再見Ayton] Phoenix Suns 鳳凰城太陽球迷討論區 (27) 重新上路 Off-season討論

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
The Suns handled that Ayton situation quickly and will continue their pursuit of KD! They can & are willing to deal with the tax bill that follows. They've been prepared for this situation the entire time. Nothing today was a shock or game changer at all! Stay Tuned! https://t.co/HFn01N4RKp

Flex大哥出咗嚟維穩
收皮喇flex
之前講到DA 100%會sign and trade走
https://twitter.com/gambo987/status/1547744768964247554?s=21&t=O-t1K9Th4qX2dFWknvlznA

誠意搭救,DA錢已經袋左,唔該場場出足100%力
Gambo都係講類似嘅野,唔驚
橫掂不嬲都係啱聽就tier 0
快啲換KD唔想再拖
橋+Cam+picks
留到ayton 換到KD 都唔差
不嬲預ayton 橋 cam留一個
之前估係橋,點知係ayton
一直無諗過留到ayton 以為會sign & trade
你傾唔掂 人哋出手 你要match 就完嫁啦
話咗trade KD係好難
幾秒就match證明jj都知道佢重要同值
咁呢一年搞咁多為乜 搞到個球員醞釀負面情緒
唔係盲撐Ayton 之後我都好憎jj當球員只係一件貨
Btw一直私心想留Ayton 咁都比我燈到
呢場喊戲好sad
打錯字
幾秒就match證明jj都知道佢重要同值
咁呢一年搞咁多為乜 搞到個球員醞釀負面情緒
唔係盲撐Ayton 只係我都好憎jj當球員只係一件貨
Btw一直私心想留Ayton 咁都比我燈到
係有誠意就一開始offer佢max啦仲話出力打你po頭仲係再見Ayton呀
依家咪係再見返大麻頓
有咩問題
搞咁耐最後都係max,真係有啲柒
柒到仆街
是但,好過Turner+pick
依個先最柒
反正大約已袋
hea打都仲得
本身都hea打開
希望DA 生性 打得強勢啲

A package centered to trade Kevin Durant around Mikal Bridges, Cam Johnson, expiring salaries and all of their future draft picks is enough to make it work legally.
家下max少一年
錢又俾少咗
點都我地賺的
我cam bb
希望DA出返下啲活動
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞