[再見Ayton] Phoenix Suns 鳳凰城太陽球迷討論區 (27) 重新上路 Off-season討論

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
得d唔睇太陽波,剩睇數據,日日吹7成命中,講極都係上季守jokic守到點點點既人先會吹DA大把隊想要
到時一早續咗
風向咪會變笑鳩你簽水貨狀元
垃圾合約咁
咩好多隊對DA有興趣會俾max,全部都係佢個agent放既風
CP15需要spacing,如果佢可以夾番saric,唔係rim running big塞住個底,搞到佢無位鏟,我信佢會好好多
我覺得CP15可以俾多半季佢
目的就係要反腸,但又要扮理性扮中立
係,始終佢真係有一段表現係打得好
夾正選個表現都唔錯
regular嚟講可以比機會佢
其實廢老傷個段,佢係打得唔差
除非KD單trade要用佢做filter salary,唔洗既話留隊可以俾多半季機會,大腸簽番黎個個澳洲中鋒,我覺得同payne會幾夾,澳洲佬打法有啲似saric,識高位策應,有射程JJ可能又淘到寶
之前先見過成班笑大麻頓水
話咩無波狗就係垃圾
依家就變到大腸唔識貨咁
笑到仆街
我見ayton終於續,所以出左去幾日諗住傾下
終於知點解你同司令都無乜點入去
唔知你有冇上reddit/nba,個到又係盲反腸,出面俾我既感覺同reddit好似
司令同我都有上/suns
/NBA就無腸topic先睇
Landale進攻其實唔錯,不過防守可能失返d分
/nba final個排幾難頂
依家都係
話我地好似已經講到有kd咁
心諗個個subreddit都FF緊trade
跟手kd講destination得heat phx
我地唔ff得咁應該邊隊ff得
雖然我覺得DA而家好憎大腸管理層
希望佢睇在錢份上出力
錢已袋
我覺得憎monty同cp3多
實際上佢上年唔鍾意呢個價同四年
今年全NBA得一隊報價, 仲要少過我地上年俾佢價錢
即係我地GM對佢評價係合理, 價低係因為教練團/cp3
咁應該憎佢地多
Monty同Ayton應該係一時大家上頭先互屌,好難想像有人會由心底裡憎Monty
講真個句Book同CP都應該唔太鍾意同Ayton打波,你知book同cp都係basketball sicko Ayton依種唔嗲唔吊既打波心態,佢地一定有唔妥
但Ayton個人其實應該無乜野,起碼Payne橋依啲都有出tweet撐

不過講到尾都係我地自己鳩估,太陽重來都唔會leak,就算啲leak都係啲記者係其他隊既executive到聽番黎,唔係direct太陽source
宜家睇下簽番DA會唔會有press con,正常應該會有,我記得Kelly Obure個陣都有
James Jones天選之人代表作之一
Brooks事件搞到鳩鳩地
最後無啦啦就變咗oubre
個件事James Jones都幾無辜
好似係巫師做linkup太陽係被動,巫佢地自己柒撚左,搞錯Brooks,之後整左單柒trade出黎
之後James Jones就屌咪撚煩,直接同巫trade算
其實係,不過個陣又係個個笑腸
事後睇其實都係好咗
oubre點都好用過d.brooks
點解腸可以招到咁多盲反,even萬年tank隊個陣已經好多盲反,Kings 木狼個啲係無
無oubre無CP
傾屎狼同以前腸咪差唔多
都係係咁俾人笑啫
不過依家變咗強隊一定多啲人反
woj咁快又轉口風
之前先講到網一定留kd咁
https://twitter.com/shamscharania/status/1547737051751059457?s=21&t=-u_onGd4jB495WEQuM4cnA

大腸send左message俾Woj
試下再鳩up再幫nets帶風KD單TRADE就係Shams做獨家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞