[再見Ayton] Phoenix Suns 鳳凰城太陽球迷討論區 (27) 重新上路 Off-season討論

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
特別的愛給damian lee
妹夫今場係咪生涯代表作
扶正LEE哥!!!!
原來波叔先係瘤
對上兩年先係point god
之前睇湧 妹夫都係衝出黎柒
今場兩球catch n shoot 3分
今日手感差, 防守又比人點名, 坐坐先, 之後應該唔少呢D情況
對面爆WOOD, 我地爆LEE哥, 打和
無睇又贏

不過隊波練好無波打法係好重要
直接trade個後生pg
咁都有得贏
其實要
所以我之前咪講trade返Rubio返嚟有冇得諗
最後一球好似走步?
差仔唔算後生pg啦
嚟到都係做後備
講真唔算特別有用
係trade就試下可唔可以SGA個啲level
再唔係等到一月睇有有無星走再做野都得
依家fa簽paschall個啲頂住個後備先
你攞咩換人sga lv
係補back pg嫁啦 最緊要佢識run我哋d play
依啲位係波+ 無限pick㗎啦
睇下雷會唔會覺得sga過咗個timeline肯trade
同埋波份約用嚟換垃圾約好好用
我地D pick又唔吸引 波叔份約又大
FF換到呢D後生ball handler係不切實際
Booker尾個兩三分鐘都幾passive
輸20+反cup
隊波上限都係睇佢同Ayton
但佢好似已經到左頂了
Book可以加控的
佢playoff大把夾硬拉弓
但尋日可能信心問題?
DA唔評論了
但佢肯射下三其實我都ok
唔覺得passive喎,一拎球就俾mavs double team
啲波處理得幾好,無格硬嚟肯信隊友
Summer應該有練波
同埋同DA終於有番bubble個啲默契波

https://twitter.com/themattpetersen/status/1582957779136188416?s=46&t=qzxbT-ULEPdOQyLIgdcSyA
https://www.instagram.com/reel/Cj69p3XAplT/?igshid=ZjA0NjI3M2I=
有練波喇,dribble eyes test好左,穩左好多
面對double team 出波timing好咗,唔會俾人夾死先出
同埋今場book好aggressive鏟多咗,有7球free throw

DA上半場foul trouble,但見到真係fit同埋好似大隻咗,second halfd差唔多打足
Mikal都大隻,幾球鏟籃都go through contact
其實佢已經好clutch
但始終guard唔夠size/高度問題
再加控差距都唔太大
DA呢場積極性都好左
長期咁睇其實都要隻2佬F去幫佢地
而Mikal Cam j我覺得要犧牲 除非真係可以大爆發
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞