[再見Ayton] Phoenix Suns 鳳凰城太陽球迷討論區 (27) 重新上路 Off-season討論

1001 回覆
3 Like 2 Dislike

好中
呢條廢物家下幾個franchise無風收
NY野信Marc stein都k,又係痴Zach Lowe個邊
好耐都未有
係咪official post講da resign都未出?
要DA pass左體測先,但好似仲未做
啊又係
快啲返phx操下
同埋佢agent應該真係好撚柒廢, 從來無聽過DA會跟邊個操
淨係記得year 1完係同drummond, 之後無聽過搵邊個學野
我記得DA有鳩噏過話想跟Robin Lopez學hook shot唔知有冇學
我屌佢老母
寧願佢跟looney學下box out
見Reddit段片好似已經簽咗約
係未official
不過唔知點解依啲位James Jones唔係度
Woj:From “the Nets are willing to start the season with KD” to “yeah nobody is out there to get in a trade but they’re still gonna trade KD” in a week.

好記得有一球ayton剷入去入樽
booker即刻話等呢球等咗幾年
當然只係講笑, 但都可以睇得出球隊上下都一定有叫佢侵略d但佢唔當一回事
不過我唔覺得佢會更加hea, 如果佢唔想留太陽, 佢唯一可以做既就係增加返自己既交易價值
因為sorry原來太陽想要turner加兩個frp溜馬都say no
其實nash時代已經好多人反陽
之後又到人講佢又講既booker刷分仔
加上嗰時book, morris兄弟, len呢d又成日有火爆場面
不過我好肯定班友係無睇比賽內容既
書人本身都多hater,話佢茅,黎黎去去果幾張圖,又話佢刷分,70分輸波

跟住cp3,黑毛呢d都自帶hater真係想像唔到kd黎會點
無所謂,最好簽埋癲狗
無所謂啦, 反正反陽點會唔會輸
champ到就話一早講咗留ayton先有冠
champ唔到咪硬要話你暑假搞到休息室氣氛唔好

Monty講真話
帶哂成家來
https://twitter.com/procityhoops/status/1549391625956253700?s=21&t=WOoI4TRHxEdKCogn8TUIgw

Sarver幾時死死賤種
銀仔屌你老母,諗住拖到幾時
Cls…
依家懷疑佢黑暗兵法
整到個稅貴一貴
無人夠膽接受
銀狗就唔敢收佢皮
我反而覺得係知道唔係自己俾,有人幫佢俾,所以先講到唔驚俾稅
講真Sarver真係正閪人黎,咁樣都搞佢唔死,銀狗唔該快撚啲死
類似既story真係聽唔少
成日好奇想知有得揀
大家寧願有kd定係sarver躝
咁一定KD,但大家都知KD肯黎唔關Sarver事,係JJ Monty Book既credit, Sarver永遠都係一粒老鼠屎
Rival GM to http://HoopsWire.com: “Everyone pretty much knows KD probably isn’t winning any titles, not without Steph, which is why no one wants to mortgage the farm for him.”

睇完都扯火,一直掛住dragic
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞