[再見Ayton] Phoenix Suns 鳳凰城太陽球迷討論區 (27) 重新上路 Off-season討論

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
睇James Jones對draft嘅態度
已經覺得養咁多scout都係嘥米飯
JJ無必要講大話同埋JJ從來唔放風,所以佢一講野我100%信佢
DA agent責任最大錯估行情
近十年頭10pick 執番黎全部屎
咁佢係Cam個屆先開始做
之前個啲唔關佢事
佢係寧願啲scout係training centre睇Monty練波,都唔好出去scout人

有個好用心既員工整左份百幾頁既report
JJ話sorry我係唔會睇,你唔好晒依啲時間
就係班scout有毒
我覺得似原陣開季
希望ayton收完錢生性
究竟佢點解會叫DA接受ESPN個訪問
Playoff時出篇野講自己gaming addiction
打機唔訓教咁練波
廢柴經理人,affect到offer咪又係affect自己commission
對呢條友態度好成疑
佢養生過wiggins
Wiggins你睇佢po同final打得幾搏 人地不知幾盡力
狼年代
大家一齊鬥on9
宜家DA已經賺少左6M
wiggins都用左好多年先開竅,DA可能都要
Wiggins係轉左去勇士 DA係咪都要
都鳩左幾年,係今年先脫胎換骨
應該仲難過wiggins
據AI講Wiggins不嬲好勤力,Butler話懶淨係指kat,同wiggins仲成日text
即係真係教錯咁解
DA就係cp3,book,Monty,mark Bryant下都可以咁唔俾心機
心態差wiggins好多
除非有kd
如果唔係希望多啲戰術set比頓
唔好當佢daj咁用
盞嘥哂
DA手三分穩定啲都爽爽
犧牲戰績比佢練下囉,前題係佢唔hea,但如果佢係想中外線發展,唔睇好,太陽本身已經係跳投隊,無殺傷力
Get Up DA!!!!!!
佢自己肯唔肯做或者做唔做得到先係問題,我唔覺得戰術限制左佢
同一戰術體系下,Saric Frank可以射三分可以策應可以帶波鏟,佢地完全無問題,唔覺得Monty fix死佢地只係傳rim running big
對pels個個series做到,點解對mavs又會無晒
DA多啲initiative同proactive啲,唔可以話要球權,但又唔帶波又鏟draw contact,咁樣好矛盾
講真成日都唔明啲人吹到對自己咁有要求做乜
真係打出嚟個陣完全唔係個回事
的確無咩set俾ayton既戰術
但問題係, set俾佢係唔係真係有效果
霸氣呢方面唔強求, 但好多人j佢floater準手感好, 但其實好多時根本floater呢個選項係可以變成更高命中率既入樽或者draw foul
同埋好多話cp3, 教練團令佢進攻權好少, 但問心monty旗下既中鋒, baynes, mcgee, saric, frank呢d進攻參與度都唔細, 開綠燈俾球員都好足夠(你睇黑毛carig呢d都可以任射9剷)
問題係你遇到mismatch, mcgee係選擇積極拎更深入位置拎波, 反之ayton大部分時間都選擇壓一兩下然後扮攞唔到位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞