長沙灣美居中心靚裝 vs 沙田中心要裝修

543 回覆
23 Like 204 Dislike
種族歧視,佢地同普通人無咩差別,不過有體臭係事實,同埋鐘意係街邊傾計飲野,唔鐘意係屋企
由細住到大有特別感情,尤其是新市鎮睇住由百冇變成今日今日發展咗咁多大型建築係幾吸引。市區一早發展咗嘅舊區就係輸呢啲
姐係衰撚過黑人
起碼黑人唔臭
深水埗同布萊克林一樣成條街都臭既
長期有人放就知唔係好野
有小朋友既話最好樓下唔好噤雜啦
美居附近勁污糟 有車房
大排檔款式既餐廳勁多老鼠 個車房泊撚曬d爛車係街睇見都唔開胃
沙中
深水埗區唔大唔細,跑開城門河換轉距離深水埗會跑到去美孚返轉頭,美孚又可以轉南昌個邊一路跑到夠轉大路返深水埗。
青山道大埔道有上水van唔洗迫東鐵線
依啲先爽
平我哋幾個價位 大又大幾百呎
揸車又平
玩完要的士返屋企都快既
除咗山上之外 碼頭嗰邊點都好過SSP
最低限度街市泳池喺隔離
又對住海邊
搭小巴過條橋已到葵芳 樓下一堆巴士線直出

美居比舊樓群包圍污污糟糟 前面廢老地帶後面工業區 自住齋返工駁腳可以 但有另一半想舒服過生活就咪搞

青衣最低限度入到青衣城全程冷氣
經泳池入去都叫有瓦遮頭
玩咩大佬
碌上山再碌大埔,跟手行埋大窩西
校網長沙灣都唔弱
深水埗長沙灣荔枝角練跑
跑到肺都黑撚埋
沙田開揚咁多
長沙灣密質質樓貼樓
沙田抖啖氣都舒服過人
長沙灣抖氣都聞到陣坑渠污水味
長沙灣你老婆仔女有時自己夜番屋企比白卡南亞撩咪棧攞黎搞
根本負擔得起一定係沙田 寧願住細一百尺都要沙田個環境啦
車費,車迫。深水埗一過太子部車無1/3人價錢平過東鐵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞