長沙灣美居中心靚裝 vs 沙田中心要裝修

543 回覆
23 Like 204 Dislike
長升對坑通脹都講得通,但黎緊行加息周期情況無禁樂觀。依家你見個市,賣出同買入係差成球既盤都有,舊陣時新樓係排曬隊去搶,依家會賣唔曬。驚個泡會爆,係按揭放寬既惡果,d樓一野夾貴曬
錦上路 silicon hill呢啲正正常常新盤都一q清喎
依家做到太平,所以先有著數。你諗下你無下一代,你走左層樓就送比政府。唔通到時上連登派比巴打咩
住長沙灣 你第時生著個女你都唔撚夠膽比佢出夜街
比例上已經推小左,silicon hill又唔貴又唔係龍床盤,相比17年南昌站已經好唔進取,個時未放鬆樓按都上兩萬蚊尺
R曬頭蘇屋都起到第二代,第一代係長沙灣住都三代同堂。個度禁多人住都講得出禁離地
長沙灣撚表示
美居近排翻新過,好多底層僭建都拆左,衛生情況好左好多;青山道大把巴士小巴,又近地鐵站交通超方便,不過長沙灣多公屋,廢老、黐線佬、腥港人、南亞都偏多,睇你接唔接受到。
*低層*(平台)
男人去黃金 鴨寮街
明明住邊都係生個女都唔夠膽比佢出夜街啦
慘過返印度
喺連登話住深水埗就算去長沙灣男既就賣白粉 女既一係做雞一係俾人輪姦
美居大翻新完,兩間舊樓一定係美居啦
起碼唔駛又拎舊錢出黎大維修
鼠疫問題就成個長湯沙灣深水埗都有
最嚴重應該係美寧同街市果邊
美居最好揀向學校果邊,靜啲冇咁多車
咁無可否認深水埗真係雜啲嘅
自己作為男人都見周街叔父係咁𥄫女
周圍都一樓一,幾多雞蟲喺附近
啲南亞仔又成日喺街周圍撩女

有得揀的話,我有個囡就寧願揀沙田喇
笑撚死
我樓上都有提過,好明顯你係分唔到深水埗同長沙灣
老老豆豆 深水埗好多蝻同廢老道友
如果有女既話都擔心佢自己一個行
愈近通州街公園個邊就愈雜

之前幫個女仔fd搬屋
一落樓就成班呀伯呀叔R住腳指䏜女
有得揀都唔會揀ssp
師兄 好老實講 你打開嗰Google Map
南昌 奧運 太子 旺角 佢夾喺中間
不過小巴一程5min到旺角
ching你返tst嘅話 港灣唔會差過美居

九龍屋苑仲做到6M 我真係數唔到邊度仲有
又有會所 一期望海 周圍都係綠化景
樓上個個講到沙田巴之閉環境好到上天
我真係笑出聲 咁港灣都應該會贏沙中
淨係樓齡都贏啦
沙田世一
大酒店包圍圈 wor…
師兄,長沙灣,深水埗好大下。

南昌站又深水埗

宇晴軒又長沙灣

但係禁講,下面圈住既都係貧民窟。 當然我唔排除有d公屋富戶同單棟新樓, 但一定係廢老, 劏房係多數

擺明係啦
仲要搵連登仔最憎既長沙灣深水埗黎比較
連登仔仲唔一面倒揀沙田
上車客通常都窮到褲穿窿
爭一蚊就係一蚊
有咩理由搵相差一百萬樓價既樓黎比較
正常人一定去到盡有貴買貴㗎
講講下變左樓主係aa狗😂

不過結論係arm 既

四百萬咪長沙灣,六百萬沙田,800萬大圍/元朗, 一千萬荃灣西, 真係無咩需要討論
梗係沙中啦
長沙灣深水埗呢啲又窮又臭嘅地方
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞