長沙灣美居中心靚裝 vs 沙田中心要裝修

543 回覆
23 Like 204 Dislike
加多少少買曬龍珠島自己玩
加多少少兩邊都買啦
返放工經常經過 唔覺 連強仔都唔覺
終於有個真係住沙田既人,六日商場覺得點?
哦,咁用mtr okay? 長沙灣去觀塘25分鐘,沙田去觀塘26
長沙灣勁方便
對面幸福邨都正,完全自成一角
深水埗世一呀嘛 樓價就嚟坐火箭 到時樓主信咗你買就一定會感激你推介佢買美居 又可以同南亞廢老道友共溶 跑出美孚又有咁多車陪 咁好地方
唔好比啦,小巴對小巴,巴士對巴士,mtr 對mtr 都一定係長沙灣方便環境另計啦
要依d環境美孚都好,或者諗下東九青衣
建築物管理條例規定要將大廈嘅財務報表貼係當眼處(一般都係lift lobby) 如果太唔update 或者無貼都搏唔過
你自己上過d單位睇嫁嗎
自己話事啦
話美居雜果d我懷疑佢地都未識分深水埗同長沙灣
深水埗雜都有分邊段啦
最緊要個單位四四正正岩洗
無急切住屋需要咪等下先囉
依家入黎炒博一博實在有好多好過美居
九龍站隔離八文樓就得
唔好玩啦,坐巴士過隧道你已經輸撚咗啦,講塞車,不如你擔心下塞隧道先
冇錯一定揀沙田,連登仔真係好好人
有冇坐過架van仔先, 架車冇人就唔開車, 個個站都等下人就GG
建議樓主試下架van 先
"東鐵返工時間又咪迫到hi" 所有MTR返工時間都係hihi嫁啦
樓主TST收工返長沙灣咪一鳩樣迫到hi

都係個句, 交通ge位建議樓主真係實測一下先
利申上水 沙田 長沙灣 尖沙咀都算熟. 住同返工都試晒
講真 交通兩邊都方便 但沙田去荃灣無你講到咁唔方便囉
一定係長沙灣
交通方便,消費物價又平啲,治安完全無問題啦嗰度

利申九龍人,住過嗰頭5年
深水埗d野好多都食唔落 太污糟

利申: 十年前番黃金打工食遍果頭
差4分鐘only
沙田落車唔使淋雨返屋企已經嬴咗
中肯,又要有野食又乾淨我諗係將軍澳或九龍灣?講乾淨荃灣都唔算
唔洗飛的, 其實有架巴士就係沙田中心樓下去長沙灣, 經山路都係20分鐘左右
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞