長沙灣美居中心靚裝 vs 沙田中心要裝修

543 回覆
23 Like 204 Dislike
自膠, 一千萬區區都得
笑左,你話嫌舊係一件事
香港地可以有幾危險
叫你個女住火星啦
真係有女嘅話唔會住屯門天水圍元朗,長沙灣有幾危險 你話深水埗 - 石硤尾嗰邊就話啫
唔係aa囉
真心想睇吓大家意見
要睇埋社區,你本身住邊
你試下1個星期都係長沙灣,深水埗
女仔的話夜少少返屋企都驚。
蝻,廢老,道友,街童應有盡有,一切都係晒呢度
有得揀真係唔會住深水埗長沙灣。
我自己就一定揀沙田。
裝修有限錢,30,40萬仲要裝到你鍾意嘅
買得樓都應該住10年8年,裝修錢打埋落樓價。
然之後就兩邊都一樣係靚裝修,係睇你住長沙灣定沙田
Lm
師兄未聽過沙田童黨

睇你講既嘢就知你無買過樓
買得樓梗係唸樓換樓
十個有九個都唔會住死喺同一間屋度
邊個想一世屈喺間爛鬼300呎舊樓
有仔女又要換大啲
裝修間屋幾靚都好係唔會幫你提升銀行估價
我租租黎,照你咁講咪每次搬新屋都唔好裝修等下次搬就最抵
問連登仔哂9氣啦
成班雞蟲住公屋淨係識去深水埗叫雞一定話個區危險架
明明美居個邊已經係近長沙灣住宅區
咁都話治安差咁全香港應該得半山呀南區叫治安好

舊樓裝修完比你冇加價既話點都好過你拎多50萬出黎大執啦
沙中線又起完,沙田已經冇新發展 price in 哂
反而荔枝角依家轉型做商業區,計地區發展一定多潛力D
有車唔好買美居中心
除非你預左個個月去噴油
所以呢睇得明連燈視野,可以踩少好多地雷
所以連燈一定唔可以執,一定要保留
見時尚華庭都有放盤
個一區唔危險? 你係咪香港人
沙中搭車唔洗淋雨又有大商場,美居得街舖搭車日曬雨淋....
反方向就得

長沙灣太多人請去沙田
靜啦屌
等班沙田友拎個迫到陸沉既新城市黎打丁
美居啱啱俾人連環爆格
長沙灣渣車去tw 都係12mins
唔危險,你係咪香港人
四個單位連還爆格 樓主仲住唔住
唔係 wor﹐樓上有巴打力推,講到美居不知幾正,沙田就掉轉快陸沉,呢啲一定係 fake news﹐樓主 gogogo美居啦,長沙灣不知幾有發展潛力
唔好好似韓林兒咁放流料先得架
過去30日成交明明兩邊都係$17000

真係市場反映一切
硬係要衝出黎7
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞