Samsung Galaxy 討論區 (200) S Ultra已死 白卡已死

1001 回覆
9 Like 7 Dislike
同三叔CS溝通完
話可以換mon睇下點

我考慮緊
我睇reddit/EU samsung community有人話係軟件問題,最常發生响moon底嗰個位。有人話最近update用落好似fix咗有,好似5月後無乜呢個投訴。
係咪無app test只係靠肉眼見到?
其實我唔係好睇到你地話frame drop,所以都問下你有無app可以易睇d 數字XD
想請問聲要點設定先會顯示wtsapp/signal 未讀訊息既數量?姐係響個app圖像右上顯示個數字咁
補充返,用緊s22U 同nova launcher

多點觸控真係屌晒老母
你去 nova setting , notification badge 揀翻點 show ,同埋比埋 permission比 nova 就得,下面會叫按

咁大!! hahah
好多開心野
要係電話度轉英文 set完再轉返中文(香港)就用到廣東話
咩機
S22 Ultra
三叔CS都話唔知係咩原因
我都唔敢搏換mon

希望係software問題
用Samsung members裡面嗰個screen test都係咁?
Samsung Member冇嘢
但用test screen app / *#0*#有事
所以佢先唔肯定
我用兩部舊機試*#0*#都係會有嗰條線,應該有無ghost touch同嗰個test未必有關
我都係忍一忍
擺低俾佢搞又要幾日
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞