Samsung Galaxy 討論區 (200) S Ultra已死 白卡已死

1001 回覆
9 Like 7 Dislike
但依家開始5G普及,佢地唔搞掂d電真係唔掂
如果拎去換電係咪解決到問題?
去samsung換電要洗機擺明玩野
幾時出s23
例如呢
咁如果先達?
knox
dual app
split screen
出面實唔洗既睇你自己啦
先達有無推介邊間?
頭先我都想講multi window同popup真係好偉大,有時lunch睇緊youtube下面就signal下d fd, 好方便唔洗轉來轉去

dual app 雙開又係實用, 重有 customization , good lock 好正,比你改到好多個樣,攪得靚靚地,轉下theme轉下色
Note20 Ultra 1年多d 隻Mon已經出黑點
係咪要換Mon先得
見到fold3 做特價,$10598 512gb,等再出呢個特價想轉機,利申用緊S20+,手痕想用摺機,fold4 好似相機upgrade對我無咩用
邊到?
有無fold3 用家講下舊電,都幾常用黎打機,係未半日收皮
其實上星期Csl app同cmhk都有做呢個價,我見price.com做緊filp特價,應該黎緊係fold,見佢可以用消費券,幾爽,利申:9估,但通常有
fold 4 upgrade能耗比同埋減重都唔岩洗咩 仲分分鐘有新mon物料
唔差在等Fold 4出埋先再揀過
有師兄問 S22 機套,

有師兄問 S22 機套,我推薦用 Ringke:早排喺屋企 Bar 台錯手掃左落地,四呎幾高跌落磁磚地面,聲好響,心諗玩撚完,結果完全無事,連個套都無乜點花
見人話減左11g,應該唔會好覺,佢成部機偷薄個興趣先會大d,同埋瑩幕再闊身d,就咁睇只係闊左少少
點解我wtapp用耳筒聽訊息唔會自動熄mon?
S22U連XM4成日都窒下窒下
唔知係咪software問題
我今朝搭車都係
淨係左耳係咁
兩隻放番入盒再連接番就ok
中移動現客買機好似做緊$4000
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞