Samsung Galaxy 討論區 (200) S Ultra已死 白卡已死

1001 回覆
9 Like 7 Dislike
reset watch4都好dd ,係煩
不過見到下面有巴打話都ok
啱啱samsung wearable有update成108mb,唔知關唔關呢個事。touchwood裝咗google assistant暫時無unpair issue。
你呢個update幾重要 XD
依家買返s20ultra 韓水會唔會好傻
三千幾想買部比屋企人用
定等下s22u 平啲先買
S10P仲有security update
60 120hz都夠1日用 除打機嘅無得講
Reset煩
因為冇Backup
而家D健康數據冇晒
咁就要試下你新機較落去60hz 1080p用一日試下啦

S22U新出嗰排依到有巴打試過係OK冇問題

我本人S22U用2K+120hz/gps/wifi/藍牙全開都max用到13個鐘,我本人係滿意啦
有冇人知個on9對話氣泡點disable佢,手快快㩒左試用,屌佢又唔係將全部msg彈哂出黎,淨係出個別人既msg,仲要係有delay既
你隻錶咩version頭先有巴打話佢update完firmware安google asst ok ah (touchwood)
你d data係sync入samsung health ?
Google assistant 係幾日前裝嘅
點知今日先突然出事
係Sync入 Samsung Health
原來watch 4個Gassistant update會有耗電同自動解除配對bug 唔怪得呢排續航又差左,等我以為係電池老化
咁係咪sync左入health even你reset watch , data都重係到ga?我唔sure, 因灰我用watch3 咋~估唔到忽然有事
頭先淨係留意隻錶無晒健康Data
而家開番Samsung Health
見到有Data都無咁激氣
辛苦了,要再次setup過呢!希望快d fix到可以再玩下google asst
咁你都要reset watch4?因為unpair左?
深水埗特賣城 十幾蚊清水殼 四邊有埋防撞
錶面
資訊方塊
快速面板
自訂回覆
都要重新SET過
唔影相其實ok 但比s22u少2年更新同冇保養 一壞就
隔年出s pen版本仲好啦
佢個booking full到on9
要去到13號
有咁嘅服務㗎咩?
有 我果陣iphone x轉s10+就係上去擺低兩部機俾佢過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞