Samsung Galaxy 討論區 (200) S Ultra已死 白卡已死

1001 回覆
9 Like 7 Dislike
有冇S22 用家講下電量夠唔夠一日用?
請問下係咪$118一塊?
2塊
想知呢到啲人用咩earphone?
冇wireless earphone
嗰個$700 買buds 2 係咪唔抵?
利申 乜都唔識
認真咩但我又覺得 A52 個鏡頭好樣衰
想問下用support 36W嘅火牛叉s22
會唔會加快電池耗損?
定應該買25W火牛會好啲?
2張
S21+ 睇片20 分鐘用左6%電正唔正常?
好似係唔會,拎幾多電係device話事
想問oneui 4.1 lock screen privacy去邊?
姐係lock左screen 會有notification但唔show content
新s21fe搵唔到
我用buds pro 穩定性 降噪 音質 都好正 配合返samsung手機近乎冇延遲
thanks Google啲人話係privacy入面
你試下 喺setting search lock screen-> notification
想問下知唔知邊間舖頭有?
喺mk,tst 諗住出機,問咗幾間都冇samsung mon貼
差唔多,你新買? 邊度仲有s21+...
係新買,咁計連續睇最多只可以用到5個半鐘咋wo
A52同A53鏡頭一樣
https://youtu.be/7jRfOCNoBtA

S22U比起S21U嘅日間HDR差,高光位亦有過曝問題,同埋用108MP模式也發現迷焦,三叔D更新真係......
咁貴
咩都唔做就夠
就算你淨係用嚟上連登
最多都係頂到半日多啲
借間A52影相比起A9是否會好好多?邊度出A52扺吊? 見大家也說A52好過A53
Sor 自膠記錯咗 A22
我已經放棄咗期望
UI framedrop, 主鏡HDR問題
我仲等緊垃圾肥旭狗一個問題一個po狙撃S22U
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞