Samsung Galaxy 討論區 (200) S Ultra已死 白卡已死

1001 回覆
9 Like 7 Dislike
22U喇叭差過上代
為左塞支死人spen,喇叭變細左唔少
果陣同sales傾計 好似二千鬆d
care plus 就450
加入s22u 新機落地
尋日去搵人整完hoda ar mon貼好似唔係好抗反光

另外想問下有無咩apps必裝
而家裝左nova premium
good lock. task charge
one hand
是 但都未到接受唔到嘅
有冇人識點create work profile, 岩岩轉左工再用intoned company portal佢唔識create....
而家三星係咪已經冇心再做直板機喇
s10plus 啱啱出左 one ui 4.1

等用家報告
而家買care plus得唔得
過咗14日了啱啱經開荃灣間專門店問問佢話我要上維修部度問
咁冇計了 放低2千幾啦
除左原廠都唔好信
又出Pro 升下Live 得唔得
可能三叔發覺啲耳機鑊鑊都要當贈品咁送
出嚟冇著數
用shelter開
live唔賣得 完了吧,如無意外
非入耳普遍唔受歡迎又做唔到降躁
其實產品力唔差 前提係唔好再玩自閉,支援翻aptx adaptive+ 跨品牌跨平台multi pairing
想問下22U想出去黐mon貼有無建議去邊黐同邊款好?
期待攪攪個SHAPE, PRO我好易甩
PLUS反而好實
airpod 3都減產,就知開放式同細機一樣已成時代眼淚
希望2 pro可以解決翻外型問題 咪懶醒,用翻buds+外殼同物料咪幾好,又唔過敏,貼合又好,隔音好,而且夠位塞大電池
呢度有冇人會用s22ultra拍片
個相機幾個鏡頭拍出黎每幾秒就震一下,除非企係度完全唔郁
有冇人有同樣嘅問題
我已經reset咗個相機app同清左數據
開同閂自動fps都係咁
得左, thanks
溫馨提示,work profile類無辦法接入android backup system,死機/轉機啲資料會收皮。 如需backup,考慮用secure folder,三叔魔改完可以接入samsung 自家backup 系統
唔緊要,我只係習慣左有個work profile做野,我會schedule 開關個profile.
secure folder都用緊
玩咗幾年真無線我開始轉返用頸圈款,唔用就咁吊住算又唔洗搵個位放電盒,又唔伯跌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞