Samsung Galaxy 討論區 (200) S Ultra已死 白卡已死

1001 回覆
9 Like 7 Dislike
如果年尾fold4有s pen就即刻賣左部22u換佢

想問下Google個個點熄
已經重新開機個啲又深度睡眠個app
但每日用我幾十%電
直接disable
一直都disable佢
唔知點解呢個星期自己係度chur我啲電
應該唔洗年尾
8月左右發佈啦掛
部S21U 加消費劵一炮射落去
三叔真係好撚on99
明明好地地update完相機差咗

Source: Facebook Fans group
會好重
更新完出bug
發覺s22u個指紋真係唔多掂
貼問題
用邊隻好d
其實FOLD做主機有冇問題 想試
用官方膠貼/tobo 菲林貼就最細影響
玻璃貼就要用uv膠水個d,玻璃厚度都有影響
應該有問題
我純粹玩厭左傳統直機想轉
聽個用緊fold 3既同事feedback
9成時間唔會打開
返工太張揚放工有ipad
同埋見佢用左半年幾條摺痕都算明顯
接受到就可以去馬
摺痕不是問題, 返工太張揚呢下又真
去鋪頭玩DEMO, 直mon睇緊youtube打開會無左, 個流程好怪
但係睇片睇書真係好大好爽, 所以心思思
定係等S23U算
好後悔無上s22u
去軒演唱會 s22食哂屎
我覺得未試過同時又好大癮既 可以試下
好似我咁 都係試過先知自己未ready好用摺機
做咩呀
我坐近山頂再用3X拍片感覺都還好喎
試下uninstall轉用Google Go?或者uninstall再install
有冇巴打一Wi-Fi 就location都開埋?
我部A71開Wi-Fi 連某啲Wi-Fi就會開location. 屋企嗰個就唔會。
可以點fix
要薄
越薄解鎖影響越細

淘有隻0.15玻璃不過鏡頭位開窿
暫時應該0.15玻璃係最薄?
想問各位ching Smart Switch係咪冇用
我試咗好多次用佢transfer whatsapp d record 但都唔得
有無解救
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞