Samsung Galaxy 討論區 (200) S Ultra已死 白卡已死

1001 回覆
9 Like 7 Dislike
係,同埋最on9既係你會發現用外mon多,例如搭mtr同巴士
而個外mon比例太衰太細,我諗唔明點解要委屈自己
但搭車又唔會想打開用
巴打多唔多用到支spen
因為係多用筆的人,所以大mon 加筆都係一個我想換的原因
fold3 外mon用唔到筆, 開會開大佢又好似好揚
s22u就有用筆take notes
有冇巴打知點樣刪藍芽配對提示 我已經連咗自己果對耳機 然後人哋pair耳機會喺我個screen 彈出嚟
係咪s22新功能可以播咸片開心share
咁都好d,唔係你 ha
依加update完咁多次,22u舊電係咪好過21u
唔係,連s21+都唔夠黎
我用緊s21+同22u
21+本身都核電過21U
兩部機係咪除左影相之外分別唔大?
我fold3 13pm 22u用緊, 覺得部22u無乜撚野用, 想換部廢小小, 但又未淪落到用A系列, 如果咁抵屌想換部21+
係咪Disney+同netflix問題, 明明同一套電影, 13pm清過22u開哂2K果啲, 個app setting都揀哂最高畫質
我搵左好耐想買全新,好拿貴,早2日有人5700英京買256,我買2手算
副機黎,3300好抵屌
係呀,全新s21fe都要3900
3300 2手 s21+冇得輸
部機熱唔熱 比起更新完既22u
兩邊電影標題隔離分別有無出HD (or ULTRA HD) /HDR 等等icon仔? check埋㨂放規格係咪著晒wolverine L1同HDR等等
咁賤
send埋email去samsung headquarter 一齊join
s21fe電唔夠21+黎
我副機2日1差都得
我仲要256,行貨
岩岩出完 4800正行全新
set好哂野裝埋apps 都係用得6-7%電 明顯feel到襟過22u
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞