Samsung Galaxy 討論區 (200) S Ultra已死 白卡已死

1001 回覆
9 Like 7 Dislike
1 就撞手神啦,但唔少巴打都有呢個問題
2,3 你ok 就可以衝
第一次用an 揀左呢部,感覺唔太差
太耐冇留意宜家電話d電量 s21fe電量好差咩?
裝左galaxy max hz較adaptive refresh rate
返工放工得閒就上網都仲有~40%
平時唔打機可以7hr+ screen on
售後呢啲嘢
冇事嘅時候好虛幻+量化唔到
但出事起上嚟會毁咗用家對呢個品牌嘅睇法
S20 有更新 更新完動畫速度正常好多
上一個版本 動畫快到唔正常
有無巴打有心水22+玻璃貼推薦
想要一款完美fit size既
唔洗照uv 諗住放棄指紋鎖架啦
又係你
唔係我
有台仔伏咗啫
用咁差唔多半年冇甩過 只係條邊框有幾條花痕 黑色s21u真係好好j
點解好似咁多災情
s22u用咗兩日表示真係好爽
唯獨啲電真係比想像中去得快,但bixby是個好東西
between想知點解影相好似有少少膠膠地係咪我錯覺
😱😱😱
用adhell可唔可以block samsung browser既廣告?定係要用其他apps?
Samsung browser 裡面自己裝adblock 咪得
三叔browser有adblock plug in
如果想block埋其他app入面既廣告(例如九巴app),係咪要裝埋adhell?
係5月update之後相機處理得差咗
你一放大就發覺高光抑制差咗同埋銳化痕跡明顯

希望下個update fix
所有電子野都有機會壞架啦
我第一部Android係Xperia Z Ultra
跌一跌爆咗mon,咁就壞咗,so sad
我手殘買錯左s22+原廠mon貼,你有興趣,100蚊平賣
我用緊22ultra...
唔好啦,我就係20u換fold3, 再換s22ultra, 但講真n20u係最好
fold 啲電係咪比note 20u 仲差?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞