[親生仔] Google Pixel 討論區 (80)

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
hdr嘅作用就係推返光啲暗位
點會因為hdr太勁而影得黑
影人over contrast就真嘅

可唔可以分享下用後感啲咩 apps 呀,overall 體驗電力嗰啲想轉 too
膝頭高度有機殼跌一跌p6
而家開相機 對住地下轉攝影mode 個相機module會有tick一聲
如果對住前面 轉mode又冇聲
就算前鏡 轉 後鏡 都係有聲究竟咩事
發覺係連登先back唔到 可以未support 13beta
舊電一定冇iphone咁好
即係13 pro 轉去6 係預左一定要 SOT 少左
由iPhone12 pro max轉過嚟 網速覺得差咗 app嗰啲順暢度同操作都差唔多 好快上手 電就12仲好啲 pixel6 pro 用7 8個鐘就差唔多冇電但我係機不離手嗰啲 間唔中打下機同睇片 影相pixel仲好過我fd部iPhone 13 pro max 但拍片就iPhone好啲 主要pixel 6 pro缺點都係電同網絡 但平一半以上 睇你點揀
原來係咁 多謝師兄 iPhone 13 pro 個長焦好廢,日光日白都 over sharpening 我就係比佢個相機吸引到先想換
想問下原生android係咪無比老人家用個d簡易mode?
懷疑beta 3 LDAC codec有bug

用同一隻XM4聽
Pixel 3 Android 11正常
Pixel 6 Android 13 beta 3 會有啲撻撻聲
啱啱發現
相簿中bug
確定
轉去AAC即刻無晒啲撻撻聲
睇下點report比Google先
damn
新one hand mode?
冇睇過13 beta出左咩功能thx
冇volte同埋pixel 6 pro個network connection係有啲事但唔肯定經過咁多次patch update之後係咪都係咁衰
唔係因為Samsung垃圾hardware所以冇得救?

beta咁快又有更新嘅
我用緊pro
想有wide有zoom 120hz就pro啦唔好諗
如果部電話係用幾年以上買pro我覺得都合理

個zoom你預唔會成日用到
但有陣時用得幾過癮
試過茶記門外擺咗餐牌架 距離有啲遠嘅
我個位就咁用眼睇睇唔清啲字
諗住試下用zoom影 屌又真係睇到字
其二zoom最多就係夜晚影月亮

pro啲電最近係倒水咗唔知做乜鳩
不過如果唔玩影相確實6仔價錢最抵屌
等等下...建議不如等埋7pro再諗
唔該巴打 個zoom 好似幾正但問左幾個巴打都話睇埋電量嗰啲都係6仔好啲等我再搵搵資料先
上個禮拜喺Exxxxpia入咗日水嘅6仔
root咗之後刷咗國際rom 之後lock返
而家相機app可以set影相冇聲 payme/銀行app都正常使用中
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞