[親生仔] Google Pixel 討論區 (80)

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
pixel1 HTC味濃
pixel2同3都係似htc跟nexus5同nexus6p發展出嚟嘅感覺
pixel4似三星+iphone 11
pixel6正面似三星,後面有Htc夾nexus6p特色

不過結論都係,中國無Google,香港一定唔會有google代理,香港無google就一定無pixel行貨同支援
Pixel 2同3都幾肯定係LG
你搵下G6同G7睇下就明
有啲想買pixel 5
以前nexus年代都係工程師愛機,多rom玩,XDA討論度最高嘅mod系列
利申:親生仔由google Dev phone 1(別名T-mobile G1 HTC dream)開始玩到依家P6P
我覺得pixel2致敬nexus 6p多啲,個面個雙喇叭同全金屬四方機身,pixel3就nexus6p加nexus 5嘅背設計
有d興趣
但香港唔會有
求其係ikea買都差到
你去邊買假線

小妹已經證實 pixel 6倒水是都市傳說
an13 beta???
12L beta
用第一代Pixel Stand叉6仔始終會30 50 70就變龜速
要拎起一陣再放過落去先變返正常速度
係咪無得搞
無後悔
2022先發現到
岩岩換左電 準備再戰多半年
直到而家部機都無lag 反而見到6咁多Bug真係笑左
到時候睇情況轉7
無問題呀,依家買全新唔使3000
6pro 買唔買得過而家用緊pixel 4想換個大mon d既機
仲用到就等7pro睇下點先
等8啦
想知美國買電池換係咪無集運 運返香港?
6pro繼續倒水
係其他an品牌既線
我今晚借屋企人iphone線差到,卡住56%發熱
pixel 6 pro升咗13 beta之後個自動亮度正常返
我見price.com 個價都幾硬
等埋6a睇下點先
Devilcase 電競霧面moon 貼好易花,用咗一個月已經花咗
Pixel 6 嘅話,邊隻moon 貼好用啲?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞