[親生仔] Google Pixel 討論區 (80)

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
希望整得返
更新完13 beta 2之後
連耳機聽住歌用嗰陣會lag到仆街
今日就算冇連耳機都照lag
要重新開機先冇事
試過閂咗再開番smooth display都係暫時解決問題
有冇清都係咁
謝謝分享! 搵咗呢樣野好耐!
噉用instagram Snapchat 之類嘅app影相 會唔會有聲?
多口問句 可唔可以mute 埋 screenshot sound?
點開個page?
唔使理呢度久唔久就係咁 成日有一兩個負皮
https://twitter.com/9to5Google/status/1527718344098516995?t=YN_1zjHg9G4zkZVdtp2NNQ&s=19

SoC:Samsung’s Exynos 9110 + co-processor
32GB of storage
>1.5GB RAM
heart rate sensor
SpO2
ECG
唔會
理論上係應該得既
但可能要長期display over apps咁開住個screenshot app
冇用開 唔太肯定
會唔會lag機
做咩鬼 隻手哄埋front camera到就熄mon
pixel 6 pro
有app jam緊你個proximity sensor
reboot/ 入safe mode睇下仲有無事
係咪用緊tg
閂app就無事 成日都係咁
熄raise to speak睇下關唔關事
qcom4100+都係 2x cortex A53啫 不過2.0Ghz
唔會差太遠掛
即係2+1, 高通好似新既5100都係行2+1
好似處理簡單野就比粒coprocessor去做.
唔知實際效能會慳幾多電
P6 買日水好 定台水好?
用香港 5G 係咪完全無辦法做到,包括做工程師?
熄左
都幾肯定係關聼錄音事
撳tg call下面個交叉 離開聼錄音mode就問題解決
日經 答到口臭 屌
有心入手6 pro
有冇磨砂嘅mon貼推介?我見置頂post嗰啲都係6用嘅
放埋去POST頭LO
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞