[親生仔] Google Pixel 討論區 (80)

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
我買個部個mon完全冇花 得機背有花
有冇巴打揾緊全新pixel 5
lee度應該係最後一批
450 USD

https://electronics.woot.com/offers/google-pixel-5-fully-unlocked-new

利伸買左
唔中意大機所以pixel 6買唔落手
都好正常, 人地用光學指紋你整個防偷窺貼上去 ...
心思思想咁做 日水真係平好多
我返去爬一爬文 試下先
我懷疑係我電話壞喎
佢stand 過熱我知,但係前排佢都無事

仲要而家差個電話係唔會寫"charging rapidly" 淨係charging,同埋佢勁耐先差得完
你試下直接用USB叉一次睇下先
"charging rapidly"好耐之前已經無左
我就係用usb差,佢同我estimate 3hr 然後真係差兩個幾鐘先差到滿
咁真係唔正常,因為USB一定快過stand好多
stand最高7W, USB最高好似出到18W
同埋你講rapidly冇咗好耐係無線差定有線先
無線唔係charging係charging wirelessly
我係連有線差都冇rapidly
Stand
有線係有「快速充電中」

btw 我係3仔
我冇快速淨係充電中

我唔知accuabattery準唔準但係佢話我得3.幾w
屌,而家1.幾添
係時候換機
sosim有esim咩? 完全見唔到資訊
可以比28蚊轉
今日買左部二手pixel 4a 第一次用pixel 估唔到咁順
我特賣場買左個原裝pixel charger (應該係之前pixel book拆出黎d貨),再用埋原裝cable係有charging rapidly

利申:3a & 6仔用家
有pd,夠18w就有charging rapidly
我用緊MacBook 個charger同線冇
用跟機嗰條線同charger都冇
我晏晝由14%差到100%成兩個半鐘先差滿

琴晚仲勁由9%差到1%
邊度買
邊個特賣場真係敢用?
如果 pixel 7 真係賣封多啲地方,有冇機會會撞中某啲地方嘅5G 同香港一樣然後用到架
唔會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞