[親生仔] Google Pixel 討論區 (80)

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
好似得日水
返工做野要cap 圖, 無得 mute 搞唔掂
Root咗佢咪得囉
用唔用到銀行apps

好多年無root 機
用magisk 得
研究下先,
我見到日水 35xx, 都幾抵玩
有冇巴打用緊pixel slate
嗰touchscreen 有啲位置冇反應
有冇方法可以搞返好
搞左幾個月 終於fix左向上拉去home個bug
beta 3有冇話幾時出?
即係後多幾個月
Google thing
pixel slate 係電子垃圾

利申: 用家
有冇得搞
買過部啦
部slate真係掉落街都無人要
8-9weeks都係few
依加lock screen個鐘可以整細未。。
原來android 13 會support bluetooth le audio

iOS有得customize時又到Android無得customize
Google唔知搞乜
12L已經有
呢排carousell 突然間有咁多人放pixel 5新機,
想問下係咪有伏?
pixel 4a指紋反應慢
6月更新終於搞掂左
我係唯一一間有影埋盒底封條嘅買咗兩部,無伏。不過上到樓上係印度/巴基斯定唔知邊到中東人。

其他嗰啲叫佢影張相睇吓,一係無咗影,一係是但揾兩張圓形透明膠紙貼咗就當無開過盒。
我部用Magisk 24.3 roo左既P5@may 2022琴晚無啦啦bootloop 講緊正常使用緊果陣閃左一下就bootloop
之後我就諗著反正都係啦 咪刷返原生boot.img諗著ota埋jun patch啦 點知ota完試過用Magisk 24.3同25去patch個boot.img(jun patch個boot.img) 點知flash完都係會bootloop入唔到os 暫時用返原生jun boot.img係unroot狀態下用著先 有冇巴打知道係咩事
咁既情況 即係有magisk module炒車
自己搵方法 成個magisk module folder刪左佢
再逐個裝 睇下邊個出事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞