[親生仔] Google Pixel 討論區 (80)

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
依家部部大6機都係咁撚樣, 所以中間打窿一律當大6機看待
Google 替 Pixel Watch 鋪路?新技術讓智慧手錶「健康數據」可以互通
https://3c.ltn.com.tw/news/49151
唔知之前有冇人post過
Health 平台幫手連唔同既apps數據都幾方便
咁你得返sony用 下代iphone都打窿了
兩個窿 唔計
靠邊ok, 正中真係不了, 所以買新5a算
第一次見呢種問題
所以冇行貨同有冇volte等功能無關
5G 就應該真係關Google事

但係voLTE我都幾肯定係carrier開就有
因為我試過買水貨htc機,香港有一樣型號賣緊
我部水貨就點整都無voLTE
+1
我係用essential 都有volte
買個陣連埋mon貼?定自己再買?
啱啱用$4500買咗部陳列品6 pro係咪算抵想問下大家去邊度黐mon貼 旺角痴張垃圾雜嘜牌都收我差唔多200蚊
係essential 個os config放埋香港啲電訊商落去

htc同一型號但都可以唔同rom base on個發行地方

而嗰個config file除非root左再入去慢慢揾 唔係都好難入到去改
所以係Google自己唔做嘢
同水行貨無關
到依家都未有人搵到點改
XDA上面之前有人籌款整bounty但係最後不了了之
有冇人喺英馬訂咗Pixel Stand 2nd gen? 見佢而家做緊21% discount,連埋運費都平過carousell($700 up) 好似幾抵屌,不過唔知要等幾耐先送到嚟香港
手持4a表示準備換機,6同6a有咩分別
一樣準備換,手持3a
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞