【賣樓保平安】低調置業討論區(48)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike

[member]康山個location正過太古城好多座 放工搭地鐵返屋企速度快好多

利申:住緊太古城
[/member]

[member]康山個location正過太古城好多座 放工搭地鐵返屋企速度快好多

利申:住緊太古城
[/member]

港女煲做45折特價
買返幾個先

哪有錢

港女煲做45折特價
買返幾個先

哪有錢

反正都買唔到樓
及時享樂呀

買左兩個未用過 太忙
今朝睇完 真係幾靚下

park yoho有車既話真係一流
成個區都係低密度
空氣又好

山卡啦都成球半一個車位 傻的嗎
今朝睇完 真係幾靚下

成個區都係低密度
空氣又好

就係山卡啦又多住戶車位先貴
今朝睇完 真係幾靚下

成個區都係低密度
空氣又好

就係山卡啦又多住戶車位先貴

睇緊財經雜誌,見到有個REIT息率比較,準業主同業主都可能有用,注意風險

睇緊財經雜誌,見到有個REIT息率比較,準業主同業主都可能有用,注意風險

港女煲做45折特價
買返幾個先

哪有錢

反正都買唔到樓
及時享樂呀

買左兩個未用過 太忙

用過返唔到轉頭

都要識保養,否則用易潔鑊好過

一樣會價格波動,注意風險,其中陽光房產基金係寫字樓收租佬,照睇商業投地價格租金有得升,我估㗎咋,瀨嘢唔好屌我

一樣會價格波動,注意風險,其中陽光房產基金係寫字樓收租佬,照睇商業投地價格租金有得升,我估㗎咋,瀨嘢唔好屌我

thx vic巴
港女煲做45折特價
買返幾個先

哪有錢

反正都買唔到樓
及時享樂呀

買左兩個未用過 太忙

用過返唔到轉頭

都要識保養,否則用易潔鑊好過

支持買股

唔會信晒,資訊之嘛,買賣從來靠自己,我老友細佬做投行都幾高級,我都未問過老友叫佢索料
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞