【賣樓保平安】低調置業討論區(48)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike

佢喺度做裝修搵食由啱啱起好開始,情意結啩

其實講左咁耐, 有無任何投資建議?
之前山野巴就建議各位業主賣樓買股
你呢?
剩係叫人賣樓, 又唔俾投資建議

問下點解hold樓且,得2厘多啲既回報

我唔識投資架,剩係hold騰訊咋...不過唔敢咁人買,怕累人摸頂

唔記得轉account?
仲有幾多個分身?

原來隻700係山野分身,唔怪得之講野都係咁on9
之前用700身份話自己係業主,用山野身份話自己同老母住
媽呀好柒,你估你係24個比利咩,真係上連登勿認真

唔記得轉account真係柒到無眼睇

啱啱追完post,唔怪得,阿媽唔信佢賣樓買股啦,咪開分身嚟扮業主

屌一日無追post又有新野笑
柒到無眼睇

佢喺度做裝修搵食由啱啱起好開始,情意結啩

點解700上望300蚊又唔會覺得瘋狂? 連股息都冇既股真係唔識計
點解700上望300蚊又唔會覺得瘋狂? 連股息都冇既股真係唔識計

Qq我冇買過,沈門全部玩動物証,呢隻股票唔值得長線投資,買其他好過

Qq我冇買過,沈門全部玩動物証,呢隻股票唔值得長線投資,買其他好過

動物證真係好難玩
唔夠膽玩
又要睇實

700我都望上300
真科網我覺得真係有得長升

700 唔係贏在真科網
係贏在真壟斷

如果真係要揀真科網股O既,我就買APPLE

動物證真係好難玩
唔夠膽玩
又要睇實

700我都望上300

700 唔係贏在真科網
係贏在真壟斷

動物證真係好難玩
唔夠膽玩
又要睇實

700我都望上300

呢隻野個盈利模式同增長動力都好不穩

動物證真係好難玩
唔夠膽玩
又要睇實

700我都望上300

冇現金流股票短炒可以,長期持有唔值,賺格仔冇用,呢啲今日股王,未來利豐都唔奇

動物證真係好難玩
唔夠膽玩
又要睇實

700我都望上300

700 唔係贏在真科網
係贏在真壟斷

都有入
Tesla不了
真係睇願景
市好就話啫
市差一定第一個抽走d錢

Tesla係未來 好過比亞迪
有錢我都揸Tesla

動物證真係好難玩
唔夠膽玩
又要睇實

700我都望上300

700 唔係贏在真科網
係贏在真壟斷

都有入
Tesla不了
真係睇願景
市好就話啫
市差一定第一個抽走d錢

Tesla係未來 好過比亞迪
有錢我都揸Tesla

揸tesla 好多都冇車品
置業區都變成成炒股區喇....

可能係...警號
置業區都變成成炒股區喇....

可能係...警號

呢度啲業主有玩股市的

出左價單咩?
想問大家裝修會唔會派開工利是
又創新高了

所有九十後 00後都買唔到樓 要做租租了 (除非有父幹)

我冇,老婆唔知,但有買茶點

出左價單咩?

集氣

我搞親都係等佢開工幾日之後就上去派, 順便視察下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞