荃灣二手上車邊度好?(14)

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
熊貓駁過去條天橋最尾真係ban 左咩?
是的 因為行為怪異 精神失常 男人老狗像人妖 說話說完當沒說 所以已被炒撚咗

現時自稱有樓 是心理學家(與逃學威龍個精精神科醫生同屆) 但沒沒沒有任何證明
https://hk.news.yahoo.com/【屋苑故事%EF%BC%8E專題】海濱花園逾二千墳景盤%E3%80%80警察-054138623.html

你係唔係啊蛇先

不少從事紀律部隊工作的人都不介意向墳,「特別係做官嗰啲,覺得向墳好呀!升官發財吖嘛!如果畀佢買,仲專登揀呢啲。」

羅郁華又記得一名警察,他當初買全墳景單位,之後升職做到警司,將單位轉售予警校剛畢業的警員,「佢同呢個新人講:『放心啦!呢個單位好旺,升官發財㗎,我買咁耐升咁耐。』」
巴打 對付傻要降低自己轉數 用返佢個套同佢傾 佢連多謝我陪佢都講得出 我都…可以話係替佢老媽子開心
舊老闆住爵仔嗎?
*家有喜事 醫生
極大可能
我剩係記得佢最鍾意講 「沒」,大陸仔咁撚樣
大家而家都認得佢,遲啲可能同韓林兒同level
一早話佢係過街老鼠,遲啲可能呢度少留言,又係其他post 陰啲陰啲屌
諗起都好撚白卡feel

anyway 我都唔想阻住大家討論
總之佢一出黎我一定屌柒佢
仔女住爵想搵上門補習洋洋肯唔肯教
啱啱買咗名逸居,荃灣兩房市中心八百幾20年樓下真係冇乜揀。
呢個真
有日無聊同老婆去睇樓,去咗7座十幾樓望憤嘅單位
我屌,近到好似摸到先人個頭咁
雖則我個人唔太介意望到小小墳景,但係當下真係mind blown

不過雀仔中低層對正Dan6/工廠 都係得啖笑
其實係,各有各好,各有各壞處
環乳頭幾座又近西站,海景又唔同講法
但亦有極近墳景,F1 跑道景

雀仔中低層雖然唔洗大吉利是,但直望對面樓都係唔掂,好撚壓迫
但亦有高層望穿對面樓景,大帽山景

拎住幾多錢就買幾多錢既野
價錢本身反映左屋苑既好與壞

係啲撚樣開頭好撚正義,話人唱好屋苑,睇唔過眼要出黎屌,結果就變成自己不斷出黎屌,白卡到不得了
本身話入熊貓條橋駁出去寶石大廈嗰條橋
又話居民反對,條橋駁入去名逸居車場嗰條街
而家又唔知點 不過名逸居駁左就真係一流
成個 post 少咗好多理性討論
我一向都話 向大帽山 同望 工廈高過43 係正 架wor
係你班友屈鳩我
行撚開啦屌你老母
又係度扮理性討論
又話爵仔工廈,又話爵仔多凶宅空中飛人做唔到按揭
講屈,夠閪你講咩,屈原細佬黎架嘛你
咪同你一樣 扮理性

我都留意左你好耐
得啦,煩撚到閪
廢話你就衝出黎講
駁唔到嗰啲就扮睇唔到
你唔係屌爵仔我就費撚時應你條柒頭
阻撚住啲巴打睇post
你唔煩,我都唔煩
得工三同名逸囉
好似話名逸低層反對所以仲未做到

環宇去爵嗰條就快DD,不過仲揀緊走線
引咩戰,等左咁耐都冇負皮狗講我錯乜,想戰都冇得戰,你係咪其中一隻負皮狗?等緊你喎
Dan6的小草正在唱,不應該睇小我地洋洋
落完細訂 Hsbc估價跌左幾萬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞