荃灣二手上車邊度好?(14)

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
佢個價仲平過荃景
咁都要睇下邊一座嘅
如果係向西全海景嗰啲就冇可能平過荃景
另一邊全墳場景, 平過荃景又唔出奇
有養狗
愉城大把人養
住開荃景圍嘅
好多時都會去愉景新城後面條小徑
跑步同埋放狗
我有個fd偷養狗既 大廈寫明唔俾養
有新鄰居搬入 日日投訴 管理處日日上黎 搞左成年
到管理處話有機會出律師信 我fd逼住賣樓走

偷養 左右鄰居好緊係唔怕 但有起事上黎真係麻煩
大家點睇名逸居,8.5m budget 上車。想做九成按揭。後生想上車,要兩房梗廚。
同意
二手量跌價升,荃灣萬景峯一個套4房大單位以2050萬元沽出,較網上銀行估價1927萬元高出123萬元。市場人士指出,萬景峯3座高層A室,實用面積1010平方呎,套4房間隔,單位早於去年11月以2080萬元放盤,剛以2050萬元易手,減30萬元,實用呎價20,297元,售價為今年次高,售價較網上銀行估價1927萬元高出123萬元或6%。
原業主於2006年以767萬元購入,持貨16年帳面獲利1283萬元,單位升值1.7倍。

呢間真係誇張, 畀銀行估價高出好多
樓王
可能靚裝
有幾誇?報紙佬用銀行最低估價姐,哩個3-51A,合理價啦
利申,有AA上年中已經sell個我,當時佢最後封盤
中銀估2229萬, 中銀加匯豐估價除2就接近成交價

3座 A 我覺得係萬景峰入面景觀最開揚既單位,佢仲要高層少咗噪音問題同樓下間pizza既油煙味。
海濱正呀,某啲座數某啲單位,日日可以望到祖先,同埋祖先啲鄰居,亦可以睇動物。
所以我覺得好合理,如果佢上年中2050ok,我買咗😂
係呀係呀,而加我買咗😂
恭喜哂
你睇反應就知啦
連登仔反緊名逸居
每逢問名逸同講名逸嘅都會有負評

咁你就知其實係諗得過啦

認真住緊
荃灣則王,廳大房大
附近勁多嘢食同買
離黨鐵站遠但其實唔見得差唔多grade嘅會近好多

8.5M 可以買到中高層 530呎嗰隻啦
不過你去睇下樓先,見到出面都有啲放盤你可以睇下
最好每隻積都睇一睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞