荃灣二手上車邊度好?(14)

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
長期有人引戰 都好正常嘅
反正同區 期待有日嘈到約出嚟隻揪
東南西北都有
對面dan 6

點樣比
已封鎖會員 喜洋洋

煩撚到
利申:荃景圍業主 乜柒三寶 環宇都唔關我事 買唔起
屈鳩我係藍
雙屍單野好猛 特別8座個邊 。 爵17年先3單 環2年已3屍 猛撚過白卡洋
雙屍單野猛到 師傅都話搞唔掂 想知再講
傻洋你再消費死者小草 好快落埋去架 當心當心
環宇8座極近墳場 住住下會感覺上伸手可及 之後條命就離佢唔遠…… 外加F1 同致命迴旋處 八字唔夠硬命既人黎講 屬大兇 想知再講
唔好同隻傻羊一齊癲啦
佢就係特登拉一派打一派
成日讚環宇踩爵 等兩邊業主罵戰
條友隨時話自己住環宇都係鳩嗡
之前有巴打post過環宇住戶證屌佢佢即刻深潛
心情好扮睇佢唔到 心情唔好當玩具屌下佢咪算
先屈我白卡 又食雞脾
再屈我藍 講d野 又唔係講緊屋 你叫我點解覆
你又証唔明到 你係雀業主 點解要証比你睇
唔好咁天真上次傻洋俾人插到上天花板 深潛 , 你諗下背後邊班人出黎幫傻洋打氣話佢可愛 講嘢 幫佢 fing手fing腳 之後立即彈返出黎
小草沒死到囉
你咪又係 柒左一排又出番來
開個公投白卡 你實大把投票 傻既人 係大眾認同 你自己當然感覺良好啦豬閪 白卡點會認自己白卡
除咗隻羊嘅爵之外
呢度一講名逸居同縉庭山都會有好多人上水罵戰
你條藍絲狗 咪又以為勁多人撐你
邊得閒日日上黎屌你呀 L加狗都睇心情啦同時間啦 好係係你咁咩白卡到出晒汁 俾幼稚園炒9左日日爵爵爵咁咩 傻仔
我係你就摺埋。你睇下你講緊咩9 你老母都鄧你羞家啦依家 再消費死者 遲早5鬼拍門啦 膽小鬼
條友有fans 架你都咪話
名逸反而係公認低水抵買 係冇天橋網
山就唔同講法
好過你做狗先
個業主真係慘,變極兇宅。
名逸好過縉庭山好多啦
名逸最多都係唔近鐵,但係起碼喺市中心
縉真係乜都冇
夠鐘食藥
為左層雀 搞到自己咁 值得咩
好有興趣知道,但有啲人又話做生意鍾意向墳。

另外,點為之八字夠命硬?
長期封鎖佢 得閒打開黎睇下 掋屌既就屌幾下 當撚狗咁撚又幾好玩 條友低幾度 冇一個point 係博到人 好笑到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞