[#Mon#Monitor] 電腦螢幕集中討論#85 乜Moon都冇貨

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
邊度咁平
dell online chat
反光暫時唔覺
玻璃面靚好多
特登迫自己轉mac os,的確好唔慣
48A9S 冇 4K 120Hz 就免啦,除非覺得 4K60 夠玩幾年
早買早享受,遲買貴二千
我都想要鏡面mon
隻G34WQC上年3月買, 頭先發現平時下面擺工具列既位已經有明顯烙印,
唉係咪真係一分錢一分貨...岩岩已經send左request去giga既support, 唔知有冇用
想問下各位知唔知macbook mon塊panel係邊間廠
之前係LG 宜家就唔知喇
想買番隻同macbook差唔多色準嘅display p3色域mon
我而家有 PG32UQ、iPad Pro 11" (2018)、S22 Ultra,有能力嘅真係唔會買返最高支援 4K60 嘅舊嘢,一定係上 120Hz,加埋有 PS5,可以開盡
Elden Ring 都係最高 4K60,我用 3090 玩
48 吋做電腦 mon 就真係有啲大,因為我想一個 mon 做晒所有嘢,未有 second mon 嘅打算,同埋我想用返隻 Ergotron LX,唔想嘥多二千蚊買 HX
我用flowframes補frame
超勁冇鬼影 唔知點做到
師兄
聽日唔係95折?

豐澤
會員折扣日
逢1、5、8、12月份的10號
「易賞錢」
會員獎賞
於門市或網店單一簽賬滿港幣2,000元即享95折
想問下而家大家買2k 電莖moon 係咪都係揀M27Q多
技嘉D QC 好得人驚咁
4k144 筆直9000 最好係咪27gp950?
明白🙏
而家個主mon左下角有個細細個既印
用左年半左右是咪正常
有無話咩panel唔會咁易有
利申VA panel+samsung
都唔明點解vp有 vs反而冇
LCD印唔係永久
macbook MINI LED拆機都睇唔到
有人話係sharp/LG
差唔多色準嘅display p3色域mon
唔想煩就直接買studio display
肯cal就搵D dci-p3覆蓋高既mon
點解成日都話 "Your input file might be incompatible."
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞