[#Mon#Monitor] 電腦螢幕集中討論#85 乜Moon都冇貨

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
支那原罪野呢個 point 好似就已經係死罪
14 號了,C2 42 仲要等幾耐
仲未有通知?
噚日 (13 號) 打過嚟問我係咪打過去問,但係我冇打過去
不過問咗都係話月尾

48'' mon派
唉……恨死人
點解百老要噉對我
嗰陣冇諗到呢啲,淨係知佢第一間有得訂就仆到埋去,點知仲遲過正日開始預售嗰啲人收貨啫
我覺得我部 P記 jz1000 48 已經好夠
我自己求其信用卡回贈下 都已經Under 9000
如果有心玩埋商場禮券嘅話可能8500都做到
我真係蝕晒
BTW 睇咗好耐 Soundbar post 都揀唔啱
Bose 900 又話得一個 eARC,但係我又淨係要插 PC 同 PS5 ,唔諗住加 SW 同後置
我又唔需要到 Q950A 咁太大陣仗,租間屋得 160 呎
SONOS Arc 又核撚突
A7000 又好長,張檯得 120cm
你視距幾多
PC坐喺度用果陣 眼同mon 70-80cm
玩PS5 睇戲果陣 120cm
用得好舒服
PC坐喺度用果陣 眼同mon 70-80cm
玩PS5 睇戲果陣 120cm
用得好舒服
每日關注32gq950出未 day5
唔該哂巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞