[#Mon#Monitor] 電腦螢幕集中討論#85 乜Moon都冇貨

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
唔夠位放
我要兩個mon
一32一27俾盡左
有評測?
不過1000r好驚自爆
一隻打直放
上邊組合隻27已經要打直
搵到啦 真係幾吸引 希望香港賣差唔多價
你我好似 我都係諗緊32+27(打直)
可以share link 嗎? 唔該
夠位既屌兩隻G8
但張枱岩換左一年到唔想搞
我枱下邊隔離有位擺
其實我都煩緊點擺對 Edifier Airpulse A100
之前用過 Yamaha YAS-109,呢隻啲聲真係垃圾中嘅垃圾,用咗唔夠半個鐘就 pack 返埋賣咗
想知 Denon DHT-S217 啲聲好唔好得過 A100,同埋藍牙版本係咩,完全揾唔到,唔想買返 Home 350 得藍牙 4.2 呢類電子垃圾
原來你係講緊 Home 550 Soundbar,我之前用嗰隻係 Home 350,不過都係垃圾嚟。而家買喇叭 / Soundbar,記緊要睇有冇藍牙 5.0 或以上
Google 小雪人 neo g8
我枱底有個櫃
隻subwoofer 擺遠啲得唔得
其實想問啲螢幕「原生165Hz」同「原生144Hz可超頻165Hz」有咩分別? 超頻完之後會唔會影響其他數值? (e.g色彩、反應時間、鬼影等等)
有D機會
通常會起少少網格 但我覺得唔明顯
特別係你打緊機郁得快既時候
我睇完 但曲面我麻麻 睇下香港咩價 同x32fp比先
8成文書表示會搵隻靚mon都幾難下
本身想搵ps341wu但嫌太舊..
1000R認真麻麻,仲要Samsung 有好多爆Mon前科
想要27吋4K144miniled既可以留意姑媽嗰隻
美馬下個月中出貨
而家全地球應該得佢一款
我今日係度研究緊換張台然後C2放中間 側邊夾隻27做文書mon
但真係好on9
err我對 studio 冇跟 subwoofer 加隻HS8S隨時貴過對HS5

https://youtu.be/Dvj3StP4fVE
LCD 曲面本身結構脆弱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞