[#Mon#Monitor] 電腦螢幕集中討論#85 乜Moon都冇貨

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
考慮買x32fp > C2其中一個原因都係想duel mon
42" 再加多個原本既28"
橫向視野成130cm
頭都甩
唔係咁啦 而係要做野就拎隻27過黎
用完推埋一邊望住隻C2打機/PS5/睇戲
其實價錢真係唔差得遠 因為x32fp有少少炒價feel
但搞完一大輪好似玩自己咁
32:9其實係人類極限

3:2/4:3*3
or
32:9

睇吓自己財力
而家唯一勸退就係1000r 如果1500r以上會好好多
見到g5又係1000r係咁自爆
唉屌咩mon都買唔到
想買msi mag274qrf non qd
G7 都還好,比較少聽過有爆
G5 / G9真係好多人都有講

但曲真係咩牌子都會爆,冇牌子例外
買non QD不如買返LG 27GP83b好過
岩岩度完42 發覺真係太大
基本上冇必要搞 36-38都會諗諗
點解?
唔想要呢種腳
qd同唔qd好似冇乜大分別
asus vg27aq 點睇?
定係有其他推介
我用過
只要你個位有一米以上

係冇問題

不過文書就唔好玩oled/lcd tv
即係全世界得返飛利浦同aoc有1:1:1 rgb mon

dell u4320q喺電視bgr
係咪所有支援 FreeSync Premium Pro 嘅芒都支援 g-sync
32" 4K + HDMI 2.1 VRR + gsync
買 MPG321UR-QD 定 EX3210U 好?
得掛
咁好
我玩信用卡唔係正常人
有冇人用緊benq ex3210u?
全港都無貨
由desktop轉左 MacBook pro 個mon真係勁靚
最衰上個月尾驚遲咗訂會遲啲送貨,所以鳩衝咗
今日orda
23-25收到
Confirm 到日期?
百老只係答我月尾
已經有埋送貨日期
最早個批係16號
我18-23任揀
約埋同日LG師傅上門安裝(送埋原裝活動支架)
免費收上牆身

LG耳機一次過送埋貨
中伏係反光

同質素asus oled/hp

其實都$12000-14000

同spec更加獨市

不過你可能有排先習慣mac
真係好
我都想快啲收到電話 confirm
其實豐澤都係因為 15 號完預售先 set 16 號啫
我只係諗緊pg32uqx 會唔會好好多啫,如果唔係都係x32fp 算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞