[#Mon#Monitor] 電腦螢幕集中討論#85 乜Moon都冇貨

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
尋日訂
揀23號送
咁快邊間訂?
都係豐澤
已經為部c2 down 定wallpaper engine
大家有冇諗住買埋speaker / soundbar ?
同問
我有,但係揀唔落手
用緊 Airpulse A100,聽歌為主,心儀想揀 Bose 900 白色,唔會加後置同 SW,但係見有人講 B&W Panorama 3、Sony HT-A7000
我8號訂揀左17號送
佢打咗電話俾你未 ?
動態wallpaper 反而仲保護到個芒,諗起以前CRT時代果d螢幕保護程式
speaker 用緊Yamaha HS5 身痕想加返隻HS8S subwoofer 但係枱底已經冇位唔知放邊好
動態wallpaper + 視窗mode 可以防止佢ABL

利申set 3分鐘換一張wallpaper
有冇咩無邊27"至少1440p monitor底過ProArt 27AC $4400?
想消費券用咗佢
我冇錢跟你哋買C2
上soundbar 個邊睇
有巴打話唔同牌子混塔有機有delay
本身諗住samsung q700a 都可能要放棄
等到10月 出埋第2批 一炮過咪得
動態左都仲要3分鐘換1次?
睇咗幾個 post 啦,乜都撈埋一齊講,好心就 2.0 還 2.0,Soundbar 還 Soundbar 啦
我以前set開5分鐘
睇MMD片5分鐘先夠播晒成首歌
我發覺百老乜都貴過人,乜都貴過豐澤,啲sales又過度熱情煩
真係去豐澤買好過
2.0應該係HiFi post先係
價錢就差唔多 sales 間間都唔同嘅
屌...我早2個星期訂,俾28號我,屌...
去改期先
用得wallpaper engine 都唔會用得一張半張
幾分鐘換一張感覺安全啲
百記 苦主?
2.0 還 2.0,Soundbar 還 Soundbar 啦 ?
有marshall stanmore
想要jvc 7.1.4耳筒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞