[#Mon#Monitor] 電腦螢幕集中討論#85 乜Moon都冇貨

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
演唱會點解係弱點
長期同一個tab燒一個鐘以上
睇電視台LG建議4個鐘轉一次台
演唱會應該問題不大
印到mirror 落去可能大把人同你收部電視
有冇巴打個MON係掛牆?
想掛隻32吋上牆同埋想郁到
係咪買ERGOTRON就冇死
小弟一直用開15.6吋notebook
前幾日買左個24.5吋moon 諗住連落notebook
結果隻眼好唔習慣 睇左幾分鐘隻眼開始痛 想問係咪正常?
同埋想問亮度同對比度係咪要調返低啲?
視距大約50cm

另外想問各位大佬你哋60cm點睇到42吋
我隻LG 27GP950行DP 1.4出4K 144 10bit
但出唔到4K 120 12bit
行HDMI 2.1就可以兩樣都出到
係線嘅原因定DP本身就係只可以咁出?
夾硬黎
呢個po 大部份人本身都用緊27/32 上到42唔理想但可以習慣到

你果隻咩mon 講個model uu黎應該有人幫你到
但幾分鐘就眼痛唔正常
想問下如果會入隻C2做打機睇戲 外加一隻27文書
27文書用咩好? u2723qe?
而家用緊u2718q 定文書都唔差得遠壞左再算?
過左保
dp唔夠bandwidth
但行12bit好似冇咩用
明白
起碼知道唔關mon/display 嘅事先
Vg259qr
U2718q冇事就繼續用
送支架係佢個 page 有寫?定無寫都包?
窮撚,冇咁大個位擺C2,唔係都可能直入C2
唔知亞馬遜果部堅定流
我預1米睇42吋
我本身用緊32吋要80cm
我walk in門市
單寫LG原裝parts number
個價好似同x32fp差唔多,成萬5蚊
唔係送貨師父開箱,佢只係負責送貨
會另外約個sony 師博上嚟裝,包裝埋腳+擺位/上牆
我想問下豐澤個網寫 C2 價錢已包基本安裝
其實係咪姐係送貨師父會幫你開箱 + 裝返隻腳擺係你想擺嘅位咁解?
唔係送貨師父開箱,佢只係負責送貨
會另外約個sony 師博上嚟裝,包裝埋腳+擺位/上牆

LG*
感謝
所以可能係兩個日子?
同一日
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞