[#Mon#Monitor] 電腦螢幕集中討論#85 乜Moon都冇貨

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
6號LG官網訂都係咩消息都未有
應該唔會好似samsung 咁仆街既
懷念以前淨係得耳機撚一個post既年代
第幾代/年份
GQ最新>GP>GN>GL最舊
我明發生緊咩事喇
入得soundbar post都係想配套喇叭俾部電視既人多
咁入到到其實都係討論下部電視點駁聲,有咩推介下咁
果堆用AV擴既入到去HiFi post反而冇人答到佢點搞
sor 用開聽歌喇叭駁電腦冇諗過玩Aav果邊野
一樣6號LG官網訂都係咩消息都未有
29號訂 都係未有電話 應該要過埋今日預訂期佢先會開始打電話
豐澤送貨係咪無得揀星期日?諗緊駛唔駛請假然後揀平日收機
https://www.fortress.com.hk/zt/delivery
送貨服務時間: 星期一至星期六 上午9時至下午6時 (星期日及公眾假期除外)
個RGB對我嚟講真係無用
神早就應該出個無RGB版啦
冇燈算乜野電莖
LG 隻RGB算有用,夠光,射牆可以做氣氛燈
好過ROG/MSI嗰啲齋做裝飾,冇用途
都話直接買sony ht-a9
一步到位又慳位
窮撚 撚住試samsung q700a / denon DHT-S217
HT-A9食唔到VRR

加上Mon 嚟講係唔會有Earc

暫時只可以等Sony update firmware 等佢可以pass through VRR或者索性放棄VRR

以上資訊由Reddit 睇返嚟,如果其他巴打知道更多或有update, 歡迎指正
你上牆好少少,冇野頂住條生爸
lg c2有earc
係呀...唔夠位擺大speaker 先想用soundbar 又靚仔
不過唔知D聲 o5ok 唔係好高要求 好過我隻iloud 就得
LG C2係TV,唔係Mon
不support dts/dtx
點會冇 但你視距限制左你
其實直接擺C2後面咪得,我都係咁
你用HX/LX 距離牆都要1X CM

部iloud mm 都係18CM 深,預多2CM插線
我本身都諗過買生爸, 但係咁樣又慳返筆買其他野
利申audioengine a2+
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞