(勸世)媾緊女既你地唔好再chur人(2)

1001 回覆
32 Like 1 Dislike
呢個月Keep住日日wtsapp 大家好多野都岩講
但係試過上面巴絲講如果潛一排水
佢係唔會主動搵番我
而家平常心算

啱啦 平常心啦
就算多野傾 啱傾都好
冇個轉捩點都係唔會昇華
人地瞓緊覺 你又有野想同佢分享
搵唔搵佢好?

講一兩句囉 如果唔駛人地回應既話
搵唔搵佢好?

你都識講人地訓緊
你仲搵人?博比人屌?

佢應該會開don't disturb mode

忍耐係咪咁難?

唔難 所以我先問 係分享定分享

同你個名一樣 唔係假膠 係真膠
搵唔搵佢好?

乜咁早呀絲兄
I know that feel

個女仔已經冇見3年
好早知有呢個人 真正識佢就大慨4年前
果陣鍾意佢個感覺真係好大
完全唔係以前鍾意其他女仔種feel

但冇咩追女經驗 又太傻仔
可能chur得有d緊 慢慢feel到佢對住我個feel都變左
慢慢多左層隔閡
自己本身條件又唔好
最後都係自己放棄

重有大把等緊你
又係我 我發現比雋佢del左fb 下步我驚佢會block我 但依家又當正常同事咁whatsapp返 可以點做

"正常同事"可能係因為同事關係費事比你彩佢fb / 唔block埋你wtsapp
你係咪做過啲咩黎

之前chur過佢黎 上post講過 我暗示話鐘意佢 佢亦都知 依家係唔係要慢慢黎

慢慢黎啦 雖然溝通正常但人地可能必入面已經有道牆
搵唔搵佢好?

乜咁早呀絲兄

唔駛做呀唔做邊有錢去chur人
搵唔搵佢好?

乜咁早呀絲兄

今日身體好攰 好想做廢青
(沈日睇完morning 娘live)
搵唔搵佢好?

乜咁早呀絲兄

日睇完morning 娘live)

唔駛番工咩 做廢青
搵唔搵佢好?

乜咁早呀絲兄

唔駛番工咩 做廢青

要番學
搵唔搵佢好?

乜咁早呀絲兄

唔駛番工咩 做廢青

要番學

唔好射波啦等自己多啲野做
公開 係ig多謝你
係咪代表好入卡已收
公開 係ig多謝你
係咪代表好入卡已收

多謝你咩先
公開 係ig多謝你
係咪代表好入卡已收

多謝你咩先

俾野佢 post出黎我覺得好on9
公開 係ig多謝你
係咪代表好入卡已收

多謝你咩先

又唔係呀 我咁睇 難得人地公開多謝你 好乾黎
公開 係ig多謝你
係咪代表好入卡已收

多謝你咩先

又唔係呀 我咁睇 難得人地公開多謝你 好事黎
公開 係ig多謝你
係咪代表好入卡已收

多謝你咩先

希望啦 驚攬到d人以為我對佢有意思 俾人抽水
一個你好鍾意既男仔
就係咁不智既行為而無左
我宜家就係行緊呢條不歸路

有咩不智行為係由女仔做出黎?又係chur?

就係
太遲睇到呢個po

女仔chur男仔唔知會係咩感覺定還是同男chur女一樣

感覺一樣
尋日feel到好似開始有啲進展 但唔知係咪毒撚ff

尋日收工之後搭巴士坐我格離 成程手貼手 跟住佢會睇我電話 又唔介意我睇番佢 但佢覆全部都係女 冇仔 個下真係放心左好多

跟住又唔知佢係咪都會呷醋個啲定講笑 我話呀邊個點點點 佢話:做咩呀?同人好熟咩你?咁清楚?成程巴士都好有戀愛既感覺 可能單身太耐

到最後食埋野陪佢睇book野又貼到勁埋 我又送左枝野比佢 佢話我好細心 多謝我咁

咁多位巴打可否分析下
公開 係ig多謝你
係咪代表好入卡已收

多謝你咩先

希望啦 驚攬到d人以為我對佢有意思 俾人抽水

比人抽就梗嫁喎
一個你好鍾意既男仔
就係咁不智既行為而無左
我宜家就係行緊呢條不歸路

有咩不智行為係由女仔做出黎?又係chur?

就係
太遲睇到呢個po

女仔chur男仔唔知會係咩感覺定還是同男chur女一樣

感覺一樣

絲打咁猴禽呀下次真係唔好啦

你做乜鳩唔覆咁衰呀?
btw 佢會延續上一句野繼續講係好事
有啲人成日飛撚左一句半句唔回應
同埋佢有問你幾點訓係好現象黎

因為返工做野囉 其實都有啲刻意唔覆
其實諗緊好唔好搵日成日都唔覆睇下佢會點
不過本毒撚會掛住人做唔到

Btw巴打仲有冇玩duellinks

同埋其實佢有時都會飛撚左我一句半句唔應
不過我又唔係好有所謂

最chur個次係個晚第一次見 佢飲得多酒
我問佢洗唔洗我送佢返屋企
唔知係佢唔想答定係wing得濟
我夾硬問左佢幾次佢都唔知答緊乜
之後我直接叫佢原地等我 先促成第一次見面

不過我講得唔好 係成日講幾句野果陣就會飛咁一兩句 好撚鳩
不過間唔時就算啦 睇完知就得 唔覆都由佢
btw 第一次見就飲酒?

我講得衰
個時本身係我係旺角陪完frd
佢就係飲完酒之後去旺角俾野人
佢一直都whatsapp 話我知佢好wing 佢想快啲返屋企
我就話我咁啱都係mk 洗唔洗去睇住佢
之後就走左去地鐵站度第一次見佢同送佢返去

通常咁樣個進度都好似會快左好多咁

冇進度 佢去左旅行又少左覆 所以都進展唔到
佢返黎會再約佢
如果佢ok我就信心大增
唔ok我就要收下皮

想問多句 如果對方去旅行覆得慢可以點 我驚會唔會淡左 佢過兩日就飛飛兩個禮拜
尋日feel到好似開始有啲進展 但唔知係咪毒撚ff

尋日收工之後搭巴士坐我格離 成程手貼手 跟住佢會睇我電話 又唔介意我睇番佢 但佢覆全部都係女 冇仔 個下真係放心左好多

跟住又唔知佢係咪都會呷醋個啲定講笑 我話呀邊個點點點 佢話:做咩呀?同人好熟咩你?咁清楚?成程巴士都好有戀愛既感覺 可能單身太耐

到最後食埋野陪佢睇book野又貼到勁埋 我又送左枝野比佢 佢話我好細心 多謝我咁

咁多位巴打可否分析下

就咁聽落唔錯 幾sweet咁 人地都唔抗拒
可以逐步上 但最緊要唔好有啲甜頭就發晒癲咁衝
舊同學黎 久唔久有傾開 最近聯絡返
食過兩次飯 平均隔一兩日會傾下咁
有時我搵有時佢搵
佢知我黎緊6月尾去學畫畫話都想玩下
跟住點知full左 就話不如8月搵啲野一齊學
跟住一齊報左其他興趣班 個課程係接近成年
同埋佢好似對學咩無咩所謂 都係任我揀
算係fd定有意思?但同佢傾計又一時時密/疏

利申大家都返緊工

你做乜鳩唔覆咁衰呀?
btw 佢會延續上一句野繼續講係好事
有啲人成日飛撚左一句半句唔回應
同埋佢有問你幾點訓係好現象黎

因為返工做野囉 其實都有啲刻意唔覆
其實諗緊好唔好搵日成日都唔覆睇下佢會點
不過本毒撚會掛住人做唔到

Btw巴打仲有冇玩duellinks

同埋其實佢有時都會飛撚左我一句半句唔應
不過我又唔係好有所謂

最chur個次係個晚第一次見 佢飲得多酒
我問佢洗唔洗我送佢返屋企
唔知係佢唔想答定係wing得濟
我夾硬問左佢幾次佢都唔知答緊乜
之後我直接叫佢原地等我 先促成第一次見面

不過我講得唔好 係成日講幾句野果陣就會飛咁一兩句 好撚鳩
不過間唔時就算啦 睇完知就得 唔覆都由佢
btw 第一次見就飲酒?

我講得衰
個時本身係我係旺角陪完frd
佢就係飲完酒之後去旺角俾野人
佢一直都whatsapp 話我知佢好wing 佢想快啲返屋企
我就話我咁啱都係mk 洗唔洗去睇住佢
之後就走左去地鐵站度第一次見佢同送佢返去

通常咁樣個進度都好似會快左好多咁

冇進度 佢去左旅行又少左覆 所以都進展唔到
佢返黎會再約佢
如果佢ok我就信心大增
唔ok我就要收下皮

想問多句 如果對方去旅行覆得慢可以點 我驚會唔會淡左 佢過兩日就飛飛兩個禮拜

去旅行就緊係覆得慢啦
除非一個人去就成日㩒下電話姐
你咪間唔中講幾句囉
重好啦 逼你改變下自己
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞