(勸世)媾緊女既你地唔好再chur人(2)

1001 回覆
32 Like 1 Dislike
https://www.darencademy.com/article/view/id/15824
幫我啟蒙大師賣下廣告
同時都希望本書同個blog可以幫到大家

睇過
睇哂成本
呢度好多巴絲既問題(包括我自己)
都係心態上既問題
你唔可以當你既對像係女朋友咁對待咁掛住
你同佢目前只係普通朋友關係
如果你唔咁諗
遲d 約佢出街都係會變到好唔自然
放低個得心
而家要想要有女朋友
但女朋友唔一定係你目前心儀果個

我都努力緊調整心態再出發

其實佢本書同埋佢之前個talk,講既都係同一套價值觀
你唔應該追求,唔應該靠一堆外部誘因,而係你要自然地向對方展現你係一個咩人,令對方喜歡上你本質
如果一時間未夠條件,不妨停止所有行動,讓呢條人際關係線暫時冷凍,再努力提升自己

好多謝你既補充
我表達得唔好

不過我想知道
將條人際關係線冷凍係咪連覆佢都唔繼續覆?

如果覆都唔覆,就變左你斷左條線
我諗你記住你現時立場係普通朋友或好朋友,唔好做d超過呢個身份既野事實上,呢個咪就係呢個post既宗旨,唔好chur lor

我直接d問一句,如果你本質上就吸引唔到一個人,你chur落去又有咩意思?

咁你有冇加多幾分力試試

咁可以收皮

聽住先啦 跟住可能又冇左回事睇唔成

咁你有冇加多幾分力試試

咁可以收皮

約到出黎先再講

咁你有冇加多幾分力試試

咁可以收皮

約到出黎先再講

咪同我一樣
佢都話會同我出嫁
睇戲都出嫁
但到宜家都未出到之嘛
https://www.darencademy.com/article/view/id/15824
幫我啟蒙大師賣下廣告

邊個同你講有呢本野

一早知
當日我睇完個感情熱度量測表,就即刻上網搵個blog同埋本書,即刻係google圖書買左
平時我唔會share出黎既,你都知呢d野愈少人知愈好,但今日心情哽住哽住咁,索性一炮過share出黎希望大家有所得著
個人經歷
如果你係目標面前撩其他女仔傾計
目標成日都加把咀去回應你講既野
咁都幾可肯定目標對你有好感
幫我啟蒙大師賣下廣告

邊個同你講有呢本野

一早知
當日我睇完個感情熱度量測表,就即刻上網搵個blog同埋本書,即刻係google圖書買左
平時我唔會share出黎既,你都知呢d野愈少人知愈好,但今日心情哽住哽住咁,索性一炮過share出黎希望大家有所得著

咩黎

咪就係呢個表
幫我啟蒙大師賣下廣告

睇過
睇哂成本
呢度好多巴絲既問題(包括我自己)
都係心態上既問題
你唔可以當你既對像係女朋友咁對待咁掛住
你同佢目前只係普通朋友關係
如果你唔咁諗
遲d 約佢出街都係會變到好唔自然
放低個得心
而家要想要有女朋友
但女朋友唔一定係你目前心儀果個

我都努力緊調整心態再出發

其實佢本書同埋佢之前個talk,講既都係同一套價值觀
你唔應該追求,唔應該靠一堆外部誘因,而係你要自然地向對方展現你係一個咩人,令對方喜歡上你本質
如果一時間未夠條件,不妨停止所有行動,讓呢條人際關係線暫時冷凍,再努力提升自己

好多謝你既補充
我表達得唔好

不過我想知道
將條人際關係線冷凍係咪連覆佢都唔繼續覆?

如果覆都唔覆,就變左你斷左條線
我諗你記住你現時立場係普通朋友或好朋友,唔好做d超過呢個身份既野事實上,呢個咪就係呢個post既宗旨,唔好chur lor

我直接d問一句,如果你本質上就吸引唔到一個人,你chur落去又有咩意思?

無錯呀,真係唔係靠努力“去追”的
你想象下,有一個你唔鍾意既男仔去追你,佢好努力,但你真係會接受佢嗎?
想約個女仔睇戲,點口開口好
會唔會好奇怪

會 直接問人

即係,來緊xxx上喇喎,不如一齊睇😙 咁?

簡單啲問就得啦

玩L完 一個鐘頭前問咗,睇完冇覆我,
但暫時放下心頭大石了

人地排緊schedule
you are still on the waiting list

8個鐘後先問返我幾時想 真係覆都廢事
唉屌識左個女仔好岩傾 但係我同佢識唔夠三日就飛走左成個半月 唔知點handle 好屌
會唔會好奇怪

會 直接問人

簡單啲問就得啦

但暫時放下心頭大石了

you are still on the waiting list

咁似我個邊個個女仔
係咪同一個人黎

會 直接問人

簡單啲問就得啦

但暫時放下心頭大石了

咁似我個邊個個女仔
係咪同一個人黎

原來你都係佢隻兵
幫我啟蒙大師賣下廣告

邊個同你講有呢本野

一早知

咩黎

咪就係呢個表

玩下 我講你聽既

玩完其實都去到中上lvl
不過自己好似都係唔多想拍拖咁
會唔會好奇怪

會 直接問人

簡單啲問就得啦

但暫時放下心頭大石了

屌佢老母閪排完schedule終於排到你

會 直接問人

簡單啲問就得啦

但暫時放下心頭大石了

咁似我個邊個個女仔
係咪同一個人黎

原來你都係佢隻兵

相認啦 襟兵

簡單啲問就得啦

但暫時放下心頭大石了

咁似我個邊個個女仔
係咪同一個人黎

原來你都係佢隻兵

相認啦 襟兵

分分鐘真係同一個
不過做兵就免了

簡單啲問就得啦

但暫時放下心頭大石了

咁似我個邊個個女仔
係咪同一個人黎

原來你都係佢隻兵

相認啦 襟兵

分分鐘真係同一個
不過做兵就免了

無錯呀 寧願單身也不做兵

會 直接問人

簡單啲問就得啦

但暫時放下心頭大石了

而家嬲緊

會 直接問人

簡單啲問就得啦

但暫時放下心頭大石了

而家嬲緊

駛撚為隻臭閪嬲呀諗下黎緊咁多時間做乜重好

簡單啲問就得啦

但暫時放下心頭大石了

而家嬲緊

啱!本來無一物,block 9佢
.
.
邊有咁易

簡單啲問就得啦

但暫時放下心頭大石了

而家嬲緊

啱!本來無一物,block 9佢
.
.
邊有咁易

唔柒駛理佢啦 block就重好
點解咁難呀屌柒你!!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞