(勸世)媾緊女既你地唔好再chur人(2)

1001 回覆
32 Like 1 Dislike
https://www.darencademy.com/article/view/id/15824
幫我啟蒙大師賣下廣告
同時都希望本書同個blog可以幫到大家

邊個同你講有呢本野

一早知
當日我睇完個感情熱度量測表,就即刻上網搵個blog同埋本書,即刻係google圖書買左
平時我唔會share出黎既,你都知呢d野愈少人知愈好,但今日心情哽住哽住咁,索性一炮過share出黎希望大家有所得著

咩黎

咪就係呢個表

親密度40好似好普通咋喎

因為果陣大約只係好朋友既階段
https://www.darencademy.com/article/view/id/15824
幫我啟蒙大師賣下廣告

邊個同你講有呢本野

一早知
當日我睇完個感情熱度量測表,就即刻上網搵個blog同埋本書,即刻係google圖書買左
平時我唔會share出黎既,你都知呢d野愈少人知愈好,但今日心情哽住哽住咁,索性一炮過share出黎希望大家有所得著

咩黎

咪就係呢個表

玩下 我講你聽既

係lor所以你問返我,我都有d奇怪

我目前應該係自在第四階
但有時睇佢IG 越發覺得係兩個世界嘅人
我絕對文青屬性 佢就MK type
同佢係咪真係有可能發展?

你咪即管睇下你同佢之間有無共同話題 可唔可以自在地交流
其實男仔成日隔幾個鐘先覆 但又唔係番工 係咪已經冇機 雖然係佢主動識我同埋會約我出街 但每日係咁等佢覆搞到我好絕望 又唔敢問佢做乜唔敢chur佢
想約個女仔睇戲,點口開口好
會唔會好奇怪

我沈晚send 左張minions 3 圖比佢就瞓著左
晏啲見到佢再問 一唔一齊睇?

大膽既咪問佢: 陪唔陪我睇minion3
普通啲: 有冇興趣一齊睇minion3

唔應該 明知有另一半重繼續去就太仆街了
其實男仔成日隔幾個鐘先覆 但又唔係番工 係咪已經冇機 雖然係佢主動識我同埋會約我出街 但每日係咁等佢覆搞到我好絕望 又唔敢問佢做乜唔敢chur佢

可以898 人地費事唔覆冇禮貌 但係又唔想覆
幫我啟蒙大師賣下廣告

邊個同你講有呢本野

一早知

咩黎

咪就係呢個表

玩下 我講你聽既

係lor所以你問返我,我都有d奇怪

我目前應該係自在第四階
但有時睇佢IG 越發覺得係兩個世界嘅人
我絕對文青屬性 佢就MK type
同佢係咪真係有可能發展?

你咪即管睇下你同佢之間有無共同話題 可唔可以自在地交流

係平日的生活模式差好遠 佢會出去蒲
我最多食飯飲多兩杯 利申酒量唔差
交流都好流暢 無咩代溝嘅
唉,又係我

其實係咁,之前同個女仔關係重好地地,約過幾次
對上果次重應承左下次一齊食xxx咁

咁我都有聽巴打話唔太chur 人,幾日一個msg/一日幾個msg咁

到我星期一既時候,講緊無聊野嘅時候都秒回
之後約佢星期四出黎去xxx,問佢有冇興趣?
就冇回覆到我

認真,我應該點好?

唔揾佢?(自己個心都唔好受)
再msg 佢?(又好似自己都好撚低賤)
唉,又係我

咁我都有聽巴打話唔太chur 人,幾日一個msg/一日幾個msg咁

就冇回覆到我

認真,我應該點好?

加句 唔得閒就再約啦 然後放置play 佢
唉,又係我

就冇回覆到我

認真,我應該點好?

放置啦
大家都會開心啲
唉,又係我

就冇回覆到我

認真,我應該點好?

放置啦
大家都會開心啲

明呀!個個兄弟都咁叫我放棄
但又做起想黎都真係唔易
冇啦啦比人block左,明明傾得好地地究竟我做錯咩?

無內容 好難討論

Btw 究竟邊度可以搵到haagen dazs嘅兩款期間限定麻糬味雪榚
求救

唔得咪下個 有咩好驚
成個世界又唔係得佢一條女

同你差唔多
係女方唔想同我傾 每日一兩句wtsapp
我主動識佢 又約佢睇戲(比佢拒絕左
佢又係隔好耐先覆
快則4-5小時 慢則1-2日

利申:冇乜chur過佢

同你差唔多
係女方唔想同我傾 每日一兩句wtsapp
我主動識佢 又約佢睇戲(比佢拒絕左
佢又係隔好耐先覆
快則4-5小時 慢則1-2日

利申:冇乜chur過佢

冇乜機會 疊埋心水搵下個啦
唉,又係我

就冇回覆到我

認真,我應該點好?

係再冇覆過?咁都幾sad喎咩時間問嫁
可能人地諗緊出唔出/唔想出

你講晒啦得一句
唉,又係我

就冇回覆到我

認真,我應該點好?

放置啦
大家都會開心啲

但又做起想黎都真係唔易

尋晚鼓起最後勇氣
揾多佢一次

講左。hello,xyz
我有d野想問你?

今日都係已讀不回

力己盡,真係可以正式心死
對象獲獎,想wts恭喜佢,又怕佢嫌棄又唔理我
唉,又係我

就冇回覆到我

認真,我應該點好?

放置啦
大家都會開心啲

但又做起想黎都真係唔易

尋晚鼓起最後勇氣
揾多佢一次

我有d野想問你?

今日都係已讀不回

終於心息
雖然你句hello xyz. 我有啲野想問你
真係好撚醜怪 但起碼問完你會正式心死
唔會再繼續ff 好事黎
唉,又係我

就冇回覆到我

認真,我應該點好?

放置啦
大家都會開心啲

但又做起想黎都真係唔易

尋晚鼓起最後勇氣
揾多佢一次

我有d野想問你?

今日都係已讀不回

真心有時要比啲情緒佢睇
算啦 係要做跪求果個
人地睇唔起你 唔應你都係合理
試問 邊個有興趣同自卑嘅一齊
比情緒佢睇唔係話對佢差 係話佢知你點諗

不過你唔問都問左 完
無得救 除非佢突然彩番你

咁冇自信就唔好搵人啦
人地一定嫌棄啲冇自信既人

咁冇自信就唔好搵人啦
人地一定嫌棄啲冇自信既人

我會就咁比隻手指公佢
等佢回? 然後展開話題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞