(勸世)媾緊女既你地唔好再chur人(2)

1001 回覆
32 Like 1 Dislike

最緊要係你唔好當人係你邊位先啦
自己做好啲 就冇咩好擔心
好多時都係衰自己

我點都係無行架啦
但又成日囉囉孿睇下有無覆我
好撚戇鳩

正常既 會成日裝下人地覆左未
但係好明顯自己知自己事

咁我仲搵唔搵返佢好

幾次都唔覆既 就唔好再作賤啦 人地擺明唔覆又何必再失望多次

不嬲keep住日日有傾下無聊野
失左聯兩日

咩情況之下失

無囉
就係突然無覆

哦 咁你就唔識再開話題搵人既!?

但係好明顯自己知自己事

咁我仲搵唔搵返佢好

失左聯兩日

咩情況之下失

無囉
就係突然無覆

咁咪即係正正係個topic囉

但係好明顯自己知自己事

咁我仲搵唔搵返佢好

失左聯兩日

咩情況之下失

無囉
就係突然無覆

你明唔明topic講咩嫁
你唔係不停搵 只係人地果下冇覆 你隔一陣可以再開話題嫁嘛 諗到咩就講咩
除非佢已經好幾次成日唔覆姐

失左聯兩日

咩情況之下失

無囉
就係突然無覆

你唔係不停搵 只係人地果下冇覆 你隔一陣可以再開話題嫁嘛 諗到咩就講咩

褶撚埋

失左聯兩日

咩情況之下失

無囉
就係突然無覆

褶撚埋

有心追人就落力啲
但唔代表chur

失左聯兩日

咩情況之下失

無囉
就係突然無覆

褶撚埋

有心追人就落力啲
但唔代表chur

無錯啦 比啲heart出黎 咁驚青做乜

無囉
就係突然無覆

褶撚埋

有心追人就落力啲
但唔代表chur

可能人地都係咁諗
覺得我有誠意就會再出聲
不過一言難盡
我點都改變唔到乜

無囉
就係突然無覆

褶撚埋

有心追人就落力啲
但唔代表chur

可能人地都係咁諗
覺得我有誠意就會再出聲
不過一言難盡
我點都改變唔到乜

姐係本身已經冇機?

褶撚埋

有心追人就落力啲
但唔代表chur

可能人地都係咁諗
覺得我有誠意就會再出聲
不過一言難盡
我點都改變唔到乜

姐係本身已經冇機?

褶撚埋

有心追人就落力啲
但唔代表chur

可能人地都係咁諗
覺得我有誠意就會再出聲
不過一言難盡
我點都改變唔到乜

姐係本身已經冇機?

咁就做番普通朋友算啦
又係我 我發現比雋佢del左fb 下步我驚佢會block我 但依家又當正常同事咁whatsapp返 可以點做

"正常同事"可能係因為同事關係費事比你彩佢fb / 唔block埋你wtsapp
你係咪做過啲咩黎

之前chur過佢黎 上post講過 我暗示話鐘意佢 佢亦都知 依家係唔係要慢慢黎

慢慢黎啦 雖然溝通正常但人地可能必入面已經有道牆

佢block埋我fb whatsapp點做先好

我覺得最緊要沈得著氣

褶撚埋

有心追人就落力啲
但唔代表chur

可能人地都係咁諗
覺得我有誠意就會再出聲
不過一言難盡
我點都改變唔到乜

姐係本身已經冇機?

咁就做番普通朋友算啦

一個人你對佢有意思,但大家無乜可能
一係朋友都做唔到
點可能做到普通朋友吖
又係我 我發現比雋佢del左fb 下步我驚佢會block我 但依家又當正常同事咁whatsapp返 可以點做

"正常同事"可能係因為同事關係費事比你彩佢fb / 唔block埋你wtsapp
你係咪做過啲咩黎

之前chur過佢黎 上post講過 我暗示話鐘意佢 佢亦都知 依家係唔係要慢慢黎

仲唔明?

你係咪做過啲咩黎

慢慢來 雖然唔多樂觀 都無謂要人連wtsapp都block埋你

你係咪做過啲咩黎

慢慢來 雖然唔多樂觀 都無謂要人連wtsapp都block埋你

要chur到幾黑人憎先會比人block

褶撚埋

有心追人就落力啲
但唔代表chur

可能人地都係咁諗
覺得我有誠意就會再出聲
不過一言難盡
我點都改變唔到乜

姐係本身已經冇機?

咁就做番普通朋友算啦

一個人你對佢有意思,但大家無乜可能
一係朋友都做唔到
點可能做到普通朋友吖

咁你捨唔捨得揮刀斬情筋

你係咪做過啲咩黎

要chur到幾黑人憎先會比人block

唔敢想像不過block fb可能有其他理由既

你咩樣都咁靚架啦 嚇我唔到既

利申唔識 試下only 等高手比意見你

係我心入面你點都唔會走樣

就咁聽落好撚肉麻

下面真係唔係好講得出口...

一聽到會起包皮

你咩樣都咁靚架啦 嚇我唔到既

利申唔識 試下only 等高手比意見你

係我心入面你點都唔會走樣

就咁聽落好撚肉麻

下面真係唔係好講得出口...

一聽到會起包皮

記住

得意忘形是沒有好結果

唔好以為對方覆你就係有好感
人地只係禮貌上回覆
人地未必將你當做對象
唔好一覆你就chur盡
回覆宜時快時慢
扮到有野做個陣慢覆
咁岩拎手機上手就快覆
記住

得意忘形是沒有好結果

人地只係禮貌上回覆
人地未必將你當做對象
唔好一覆你就chur盡
回覆宜時快時慢
扮到有野做個陣慢覆
咁岩拎手機上手就快覆

釣魚法則
記住

得意忘形是沒有好結果

人地只係禮貌上回覆
人地未必將你當做對象
唔好一覆你就chur盡
回覆宜時快時慢
扮到有野做個陣慢覆
咁岩拎手機上手就快覆

釣魚法則

葉秋真理
記住

得意忘形是沒有好結果

人地只係禮貌上回覆
人地未必將你當做對象
唔好一覆你就chur盡
回覆宜時快時慢
扮到有野做個陣慢覆
咁岩拎手機上手就快覆

釣魚法則

葉秋真理

葉秋?邊到秋呀?睇過!
冇人識你喎!
人起朵你起朵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞