(勸世)媾緊女既你地唔好再chur人(2)

1001 回覆
32 Like 1 Dislike
題外話你地有冇last seen強逼症

應該有焦慮症 今日學校社工打黎搵我
話之前份心理健康問卷想follow 番🙈

我都唔識係咪樣衰
呢啲野太主觀

咁又係樣唔樣衰係女女話事 唔到自己講

咁,嘅然a0左咁耐
答案都好明顯

宜家啲毒撚就係太自以為是

咁我諗你應該自己知自己係咪"真係"毒撚既
慢慢裝備下 改變下自己啦

宜家我覺得根本唔需要分得清毒唔毒撚
女係冧你嘅話 你毒到出煙都係冧
女係唔冧你 大撚把藉口飛起你
一切都是運

起碼你唔係毒撚zone入面 個機會會大好多
行出黎個人夠charm 整潔 講野正正常常 唔好思思縮縮 已經好好

我個fd講得岩
宜家呢個世代
識人好過識字
唔係過識字唔緊要
而係識人比識字更易得到好處
不論工作 溝女
識到多啲人
機會都大啲

點先可以識多啲人,平時興趣凈係返屋企彈琴彈結他

我都唔識係咪樣衰
呢啲野太主觀

咁,嘅然a0左咁耐
答案都好明顯

一切都是運

行出黎個人夠charm 整潔 講野正正常常 唔好思思縮縮 已經好好

我個fd講得岩
宜家呢個世代
識人好過識字
唔係過識字唔緊要
不論工作 溝女
識到多啲人
機會都大啲

出街busking?

咁,嘅然a0左咁耐
答案都好明顯

一切都是運

我個fd講得岩
宜家呢個世代
識人好過識字
唔係過識字唔緊要
不論工作 溝女
識到多啲人
機會都大啲

出街busking?

以前玩開band,唔鍾意呢啲 而家已經冇晒途經識女仔

一切都是運

我個fd講得岩
宜家呢個世代
識人好過識字
唔係過識字唔緊要
不論工作 溝女
識到多啲人
機會都大啲

出街busking?

聽師兄講帶個結他番學校彈就會比囡圍

一切都是運

我個fd講得岩
宜家呢個世代
識人好過識字
唔係過識字唔緊要
不論工作 溝女
識到多啲人
機會都大啲

出街busking?

聽師兄講帶個結他番學校彈就會比囡圍

以前都有嘅,但而家做野喇

宜家冇 出事前有

一有得睇就會忍唔住去check下 逼自己戒緊

唔出奇 但起碼唔係樣衰就得啦

我都唔識係咪樣衰
呢啲野太主觀

咁,嘅然a0左咁耐
答案都好明顯

一切都是運

我個fd講得岩
宜家呢個世代
識人好過識字
唔係過識字唔緊要
不論工作 溝女
識到多啲人
機會都大啲

所以點解咁強調要擴大自己圈子

我唔知自己有冇
希望可以自行解決

我唔知自己有冇
希望可以自行解決

早排 第二個 散左 精神壓力幾大
出門口會check 幾時 電水火有冇閂曬
試過咁搞到出左門口又入番去 遲到成半個鐘
有個好夾既女仔網上識,呢一個月都每日keep有傾,但我分唔到佢係咪只係當我係fd, 有試約過兩次睇戲但都就唔到時間,我冇咩點flirt, 每朝大家起身先都會搵大家,點睇對方係咪只係friend zone自己
大家keep住傾個頻率係點嫁
一時10幾分鐘覆一次 一時就1 2個鐘覆
定係會on住咁一直傾
大家keep住傾個頻率係點嫁
一時10幾分鐘覆一次 一時就1 2個鐘覆
定係會on住咁一直傾

佢一搵我我就會覆佢
然後佢消失
我唔理佢佢真係會唔理我

考慮緊再次block咗佢 無煩惱
唉今日知左啲野 真係好撚驚fd zoned
到底點樣可以打破佢 大家又話唔好咁快firt住
好驚到最後都係我自己傻仔毒撚亂諗

知道啲咩先得嫁 講清楚啲

知道佢同另一個男同事有傾下計咁 我同佢都係同事
但佢覆個男仔係好普通咁(我諗)有睇到下
但同我nonstop傾左兩三個禮拜
咁其實應該點 唔搵佢又驚好似唔在乎佢咁 搵佢又好似好chur

搵人都要適可而止
你呀媽一日搵你幾十次
你都煩到想殺人啦
重要你地只係朋友
有咩資格去煩住人
所以個量就好睇人地多唔多用wtsapp
覆你覆成點 多唔多回應 有冇hea覆

但係d女個個都係秒覆開 慢慢隔耐咗 之後唔覆 搞到你會好想搵佢
其實想問下前個排都冇講早抖goodnight個啲
但呢幾日開始有講 係咪有進展到?
之前係ig story post 生活野明明無野可以傾都主動搵我令我有d 意外
次後而家ig story post d 好笑野(算係關佢事)
等佢一睇到即pm 我
點知佢無咁做
而家chur左 但係有無方法可以補救返佢對我既印象
而家chur左 但係有無方法可以補救返佢對我既印象

難囉
有個好夾既女仔網上識,呢一個月都每日keep有傾,但我分唔到佢係咪只係當我係fd, 有試約過兩次睇戲但都就唔到時間,我冇咩點flirt, 每朝大家起身先都會搵大家,點睇對方係咪只係friend zone自己

約到出黎先算啦
呢幾日睇左個講得好好既ted,
為什麼不該追求愛情
https://m.youtube.com/watch?v=O2ucDApdbvs

留名聽日追post~第一頁就見到我個啟蒙老師
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞