(勸世)媾緊女既你地唔好再chur人(2)

1001 回覆
32 Like 1 Dislike

你就係果支結他 被佢狠狠咁掃緊 彈緊

玩L完 一個鐘頭前問咗,睇完冇覆我,
但暫時放下心頭大石了

人地排緊schedule
you are still on the waiting list

8個鐘後先問返我幾時想 真係覆都廢事

屌佢老母閪排完schedule終於排到你

而家嬲緊

駛撚為隻臭閪嬲呀諗下黎緊咁多時間做乜重好

啱!本來無一物,block 9佢
.
.
邊有咁易

我忽然間係到諗
佢有冇save我入contact都係問題啦
我覺得我一問佢我叫咩名
就會分出高低

玩L完 一個鐘頭前問咗,睇完冇覆我,
但暫時放下心頭大石了

you are still on the waiting list

而家嬲緊

.
.
邊有咁易

我忽然間係到諗
我覺得我一問佢我叫咩名
就會分出高低

呀邊個邊個

而家嬲緊

.
.
邊有咁易

我忽然間係到諗
我覺得我一問佢我叫咩名
就會分出高低

應該有既,因為佢add我先

而家嬲緊

.
.
邊有咁易

唔柒駛理佢啦 block就重好
點解咁難呀屌柒你!!!

講得啱,做男人拎得起,放得低

聽日又忍唔住搵返佢

而家嬲緊

.
.
邊有咁易

唔柒駛理佢啦 block就重好
點解咁難呀屌柒你!!!

講得啱,做男人拎得起,放得低

聽日又忍唔住搵返佢

咁可能每人都有本難念的經
逼你都冇用

而家嬲緊

.
.
邊有咁易

我忽然間係到諗
我覺得我一問佢我叫咩名
就會分出高低

屌鬼囉
係我add佢先

而家嬲緊

.
.
邊有咁易

我忽然間係到諗
我覺得我一問佢我叫咩名
就會分出高低

屌鬼囉
係我add佢先

巴打你有機喎
你話,考你個問題,答中咗請你食半島
我係咩名,佢答中咗你又happy,又可以同佢食半島
btw 放工有感
行行下feel到隔離條友勁撚臭
屌你老母啲汗味臭撚到生化武器咁
所以提提大家
個人衛生好重要
如果有啲酸縮味 大汗 臭狐 油頭油面
唔該真係出街番工前洗一洗乾淨 照照鏡
放工去廁所再清潔下先
出到街人地雖然唔講出聲
但真係扣撚到負1000分

我好大汗
不過出街前一定沖涼洗頭加噴晒野

噴開 一定要有浸味先可以出街

唔噴 出汗會臭死人

咁緊係睇情況

我就算出汗 都唔會有臭汗味
btw 放工有感
行行下feel到隔離條友勁撚臭
屌你老母啲汗味臭撚到生化武器咁
所以提提大家
個人衛生好重要
如果有啲酸縮味 大汗 臭狐 油頭油面
唔該真係出街番工前洗一洗乾淨 照照鏡
放工去廁所再清潔下先
出到街人地雖然唔講出聲
但真係扣撚到負1000分

我好大汗

唔噴 出汗會臭死人

咁緊係睇情況

聞過係真唔係

我好大汗

唔噴 出汗會臭死人

咁緊係睇情況

聞過係真唔係

想我點比你聞

我好大汗

唔噴 出汗會臭死人

咁緊係睇情況

聞過係真唔係

想我點比你聞

請在此上傳你的體味

Btw 究竟邊度可以搵到haagen dazs嘅兩款期間限定麻糬味雪榚
求救

而家嬲緊

.
.
邊有咁易

我忽然間係到諗
我覺得我一問佢我叫咩名
就會分出高低

屌鬼囉
係我add佢先

巴打你有機喎
你話,考你個問題,答中咗請你食半島
我係咩名,佢答中咗你又happy,又可以同佢食半島

呢啲玩命遊戲
唔係好岩我
我都係當佢唔識我算
https://www.darencademy.com/article/view/id/15824
幫我啟蒙大師賣下廣告
同時都希望本書同個blog可以幫到大家

邊個同你講有呢本野

一早知
當日我睇完個感情熱度量測表,就即刻上網搵個blog同埋本書,即刻係google圖書買左
平時我唔會share出黎既,你都知呢d野愈少人知愈好,但今日心情哽住哽住咁,索性一炮過share出黎希望大家有所得著

咩黎

咪就係呢個表

玩下 我講你聽既

係lor所以你問返我,我都有d奇怪
https://www.darencademy.com/article/view/id/15824
幫我啟蒙大師賣下廣告
同時都希望本書同個blog可以幫到大家

邊個同你講有呢本野

一早知
當日我睇完個感情熱度量測表,就即刻上網搵個blog同埋本書,即刻係google圖書買左
平時我唔會share出黎既,你都知呢d野愈少人知愈好,但今日心情哽住哽住咁,索性一炮過share出黎希望大家有所得著

咩黎

咪就係呢個表

玩下 我講你聽既

係lor所以你問返我,我都有d奇怪

我目前應該係自在第四階
但有時睇佢IG 越發覺得係兩個世界嘅人
我絕對文青屬性 佢就MK type
同佢係咪真係有可能發展?
想約個女仔睇戲,點口開口好
會唔會好奇怪

我沈晚send 左張minions 3 圖比佢就瞓著左
晏啲見到佢再問 一唔一齊睇?

大膽既咪問佢: 陪唔陪我睇minion3
普通啲: 有冇興趣一齊睇minion3

會唔會好奇怪

其實我嘅故事可以算係
「一句到尾」 「好心好報」
就咁聽 同你有啲似
有興趣的話留TG 詳談
第一次留言,請我好好放低
我知道對方忙,盡量都一句起,兩句止。
佢唔覆,我又會等。
最近可能佢真係忙,以致覆少左好多,但實驗證明,我唔搵佢,佢真係唔搵我架。

試下約出街食飯
就咁問聽日食lunch? 唔洗複雜

多謝你巴打,以為講出黎會有人覺得煩嫌。
約左佢暑假先外出,總係覺得依段時間要忍忍忍

係呀,可能d女真係唔多like whatsapp
但係你約佢又會同你出街食飯睇戲
不過都係唔好咁放上心啦
等暑假呢段時期 操fit下自己好過,好過係到忍黎自己難受
到時身型好d同佢出街都有信心d

啲女唔會唔like wtsapp
只會唔like wtsapp緊佢既果一個

我都想知點解有陣時whatsapp hea 9 我,但又肯同我出街
好難捉摸

會唔會好奇怪

其實我嘅故事可以算係
就咁聽 同你有啲似
有興趣的話留TG 詳談

會唔會好奇怪

其實我嘅故事可以算係
就咁聽 同你有啲似
有興趣的話留TG 詳談

會唔會好奇怪

勁 第2個po都就爆
會唔會好奇怪

其實我嘅故事可以算係
就咁聽 同你有啲似
有興趣的話留TG 詳談

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞