(勸世)媾緊女既你地唔好再chur人(2)

1001 回覆
32 Like 1 Dislike

有野傾就一直講 冇就唔講 唔會死講爛講

一開頭搵佢個陣覆得幾快
但之後過左幾日就每次隔一 兩粒鐘先覆
係咪收得皮
已經分唔清人地係禮貌覆定點

人地番工忙?
定係長期都隔1~2個鐘?
長期係咁就898啦

其實傾左幾日 但又唔算hea覆
佢係外國讀書嫁

long d 重辛苦喎 人地都未必會上心
外國生活多姿多彩

我都唔知
佢覆得又唔算hea 但又唔係keep住秒回咁
可能隔一陣先覆 咁我都係 廢是chur親佢
成日秒覆佢可能會搞到佢好大壓力

大家都係傾下計姐James你唔好諗差多啦

咁又係我真係諗太多
男仔對人有意思/好感會點

一開頭搵佢個陣覆得幾快
係咪收得皮

人地番工忙?
長期係咁就898啦

佢係外國讀書嫁

外國生活多姿多彩

我都唔知

咁又係我真係諗太多

我會好聽話好乖
錯咗半年了

重後生 重改得切
到最後我諗通左
我會繼續傾
因為我對佢
已經由普通朋友
轉去陌生朋友

咁就睇下你可唔可以從一而終啦

如果從一而終可以有好結果
我一定會
但呢個....
我冇信心
我對佢冇信心

從一而終 反而比人利用 醒下啦
利伸:從一而終 原來是水泡

無計啦 遇唔啱 唯有等下個更可愛
仲被人block緊,冇得挽回了
本身以為放得低,到近期見番,至知還未放下

見番更加痛 如果係同事日日見就仲死

所以話係到食就唔好係到痾

想辭職 但做緊政府工 唔想辭

為左條女辭?傻撚左呀?緊係唔辭啦
用自己既package去媾女就最實際
呢幾日睇左個講得好好既ted,
為什麼不該追求愛情
https://m.youtube.com/watch?v=O2ucDApdbvs

留名聽日追post~第一頁就見到我個啟蒙老師

喂你又入左黎

見到呢d topic咪入黎有無野幫到人,同時都學下野~當然順便睇下撞唔撞到你

上面個talk我一早知道,但今日先睇youtube有字幕睇,好正

真心建議呢個post既所有人(除左柒頭兄,呢d野你一早識啦)即刻睇下個talk,要定期複習,最重要既係實踐

#adore順便訓練下普通話

有野傾就一直講 冇就唔講 唔會死講爛講

一開頭搵佢個陣覆得幾快
係咪收得皮

人地番工忙?
長期係咁就898啦

佢係外國讀書嫁

外國生活多姿多彩

我都唔知

咁又係我真係諗太多

一個字 主動 熱情

一開頭搵佢個陣覆得幾快
係咪收得皮

人地番工忙?
長期係咁就898啦

佢係外國讀書嫁

外國生活多姿多彩

我都唔知

咁又係我真係諗太多

我會好聽話好乖

你點講都好 要比佢感受到先有用
唔好話我以小人之心 度君子之腹
佢話睇到會買
我就心諗
姐係睇唔到唔買啦
唔好話我話
到時冇買到
我都吹佢唔脹
佢話睇到會買
我就心諗
姐係睇唔到唔買啦
唔好話我話
到時冇買到
我都吹佢唔脹

咪臭係,根本港女都係雞,你女神都唔例外
佢話睇到會買
我就心諗
姐係睇唔到唔買啦
唔好話我話
到時冇買到
我都吹佢唔脹

你都比唔到信心我
我點信你呀
佢話睇到會買
我就心諗
姐係睇唔到唔買啦
唔好話我話
到時冇買到
我都吹佢唔脹

你都比唔到信心我
我點信你呀

我唔似啲毒撚咁
係咪都信左先
我慣左理性分析
但真係唔敢信
佢話睇到會買
我就心諗
姐係睇唔到唔買啦
唔好話我話
到時冇買到
我都吹佢唔脹

你都比唔到信心我
我點信你呀

我唔似啲毒撚咁
係咪都信左先
我慣左理性分析
但真係唔敢信

啱呀,有啲女好享受嗰種比人追捧既感覺,比些少好意啲毒能令佢地嗒糖引佢地圍住自己轉,最後遇到佢地心目中既男神就一腳伸開你
佢話睇到會買
我就心諗
姐係睇唔到唔買啦
唔好話我話
到時冇買到
我都吹佢唔脹

你都比唔到信心我
我點信你呀

我唔似啲毒撚咁
係咪都信左先
我慣左理性分析
但真係唔敢信

啱呀,有啲女好享受嗰種比人追捧既感覺,比些少好意啲毒能令佢地嗒糖引佢地圍住自己轉,最後遇到佢地心目中既男神就一腳伸開你

以為加幾個emoji就想引我中伏?
我唔會再信你
我會繼續傾
但唔會再對你有所希望
佢話睇到會買
我就心諗
姐係睇唔到唔買啦
唔好話我話
到時冇買到
我都吹佢唔脹

你都比唔到信心我
我點信你呀

我唔似啲毒撚咁
係咪都信左先
我慣左理性分析
但真係唔敢信

唔解可以咁應驗
佢話睇到會買
我就心諗
姐係睇唔到唔買啦
唔好話我話
到時冇買到
我都吹佢唔脹

你都比唔到信心我
我點信你呀

我唔似啲毒撚咁
係咪都信左先
我慣左理性分析
但真係唔敢信

臭閪!!!誅殺之!!!
佢話睇到會買
我就心諗
姐係睇唔到唔買啦
唔好話我話
到時冇買到
我都吹佢唔脹

你都比唔到信心我
我點信你呀

我唔似啲毒撚咁
係咪都信左先
我慣左理性分析
但真係唔敢信

我唔會再信你
我會繼續傾
但唔會再對你有所希望

啱呀 咪撚比個臭閪迷惑到你 屌佢老母
佢話睇到會買
我就心諗
姐係睇唔到唔買啦
唔好話我話
到時冇買到
我都吹佢唔脹

你都比唔到信心我
我點信你呀

我唔似啲毒撚咁
係咪都信左先
我慣左理性分析
但真係唔敢信

我唔會再信你
我會繼續傾
但唔會再對你有所希望

我就黎想po佢個樣出黎比大家認

你都比唔到信心我
我點信你呀

我唔似啲毒撚咁
係咪都信左先
我慣左理性分析
但真係唔敢信

我唔會再信你
我會繼續傾
但唔會再對你有所希望

你都比唔到信心我
我點信你呀

我唔似啲毒撚咁
係咪都信左先
我慣左理性分析
但真係唔敢信

我唔會再信你
我會繼續傾
但唔會再對你有所希望

你都比唔到信心我
我點信你呀

我唔似啲毒撚咁
係咪都信左先
我慣左理性分析
但真係唔敢信

我唔會再信你
我會繼續傾
但唔會再對你有所希望

欺騙毒能感情正仆街
突然間
我諗起
浴室裏沒有人
水是我開的
佢話睇到會買
我就心諗
姐係睇唔到唔買啦
唔好話我話
到時冇買到
我都吹佢唔脹

你都比唔到信心我
我點信你呀

我唔似啲毒撚咁
係咪都信左先
我慣左理性分析
但真係唔敢信

我唔會再信你
我會繼續傾
但唔會再對你有所希望

咁依啲你小心喎
突然間
我諗起
浴室裏沒有人
水是我開的

果個故悲傷得黎又好撚詭

你都比唔到信心我
我點信你呀

我唔似啲毒撚咁
係咪都信左先
我慣左理性分析
但真係唔敢信

我唔會再信你
我會繼續傾
但唔會再對你有所希望

欺騙毒能感情正仆街

算啦 經一事 蔡一智
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞